IZOLACIJA NEKIMA JAKO TEŠKO PADA; Slavonac odselio u šator u dvorištu: ‘Nije više mogao izdržati sa ženom’

IZOLACIJA NEKIMA JAKO TEŠKO PADA; Slavonac odselio u šator u dvorištu: ‘Nije više mogao izdržati sa ženom’

Jedan je žitelj malog slavonskog sela, ne mogavši više izdržati izolaciju sa svojom suprugom, unatoč dotad skladnom braku, odlučio podići šator u svome dvorištu te živjeti u njemu dok ne prođe pandemija koronavirusa

Zbog pandemije koronavirusa koja je paralizirala cijeli svijet i natjerala cjelokupnu populaciju da ostane kod kuće i izbjegava izlaske osim u nuždi, svjedočimo situacijama koje su dosad bile nezamislive. Tako unutar četiri zida na površinu isplivaju i stvari koje se možda ne bi dogodile da život teče svojim uobičajenim tijekom.

Jedan čitatelj SIB-a iz Slavonije priča o svome susjedu koji je živio u skladnom braku tridesetak godina, sve dok nije došla naredba – ostani doma! Idila je trajala dok je tijekom dana svatko mogao otići svojim putem, no susjed je u izolaciji odlučio pronaći mir te se “odselio” u šator u dvorištu.

Ponovno sretan u šatoru

Naime, unatoč desetljećima skladnog braka, nije mogao izdržati sa suprugom u kući. Čitatelj SIB-a kaže da mu je susjed ponovno sretan, a otkako je u šatoru, popravio je i odnose sa suprugom.

“Susjed je već nekoliko dana u svome šatoru. Ispred je stavio stol, stolice, dođe mu u goste povremeno naš drugi susjed, popiju koju rakijicu. Baš sam ga i ja posjetio pa kaže da je sad super sa ženom. Bilo mu više dosadilo, kaže previše je to od nula do 24”, priča mještanin malog slavonskog sela koji je zbog dobrosusjedskih odnosa htio ostati anoniman.

Skori kraj pandemije bi značio i očuvanje živaca te brakova bez napuštanja vlastitog doma i “deložacija” u dvorište.

net.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar