JAVNI POZIV: Prijedlozi za podršku uvođenju standarda kvaliteta i certifikaciji proizvoda i usluga

JAVNI POZIV: Prijedlozi za podršku uvođenju standarda kvaliteta i certifikaciji proizvoda i usluga

USAID Turizam poziva kompanije/organizacije da podnesu Prijedlog za pružanje podrške za uvođenje standarda kvaliteta i certificiranja poljoprivredno-prehrambenih, zanatskih i drugih bosanskohercegovačkih proizvoda i usluga u sektoru turizma. Pošaljite svoj projektni prijedlog do 20. travnja (17:00 sati).

Unaprijedimo kvalitetu turističkih proizvoda i usluga u Bosni i Hercegovini!

USAID Turizam traži kompaniju ili organizaciju za pružanje tehničke podrške zainteresiranim i kvalificiranim proizvođačima hrane, turističkim agencijama, hotelima, restoranima i drugim organizacijama u sektoru turizma.

Izabrana kompanija ili organizacija će pružiti direktnu tehničku i savjetodavnu podršku zainteresiranim organizacijama u dobivanju geografskih oznaka, oznaka kvaliteta, halal, organskih ili drugih relevantnih standarda i certifikata vezanih za turizam, kao što su Green Destinations i Travelife.

Ne propustite priliku da budete dio poboljšanja kvaliteta turističke ponude u Bosni i Hercegovini. Pošaljite svoj projektni prijedlog do 20. travnja (do 17:00 sati)!

Za više informacija posjetite: https://turizambih.ba/podrska-uvodjenju-standarda-kvaliteta-i-certifikaciji-proizvoda-i-usluga/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing