Je li moguće da je Messi ovo tražio od Barcelone?

Je li moguće da je Messi ovo tražio od Barcelone?

Barceloni su trenutno aktualne tri vruće teme. Prva je da su gol Getafea u 93. minuti na Camp Nou i Ronalda Valenciji u 92. možda i odnijeli naslov prvaka kojem se više nitko nije niti nadao. No, ako Real kiksa u jednoj od tri utakmice, a Barcelona dobije dvije do kraja, uključujući i Atletico u zadnjem kolu, Katalonci će biti prvaci.

Druga tema je novi trener. Luis Enrique iskače sa svih strana, no sastanak će čelnici kluba možda održati s još ponekim kandidatom. Treća je pak novi ugovor za Lea Messija. Žele ga (napokon) učiniti najplaćenijim nogometašem na svijetu, dakle godišnje bi trebao dobivati puno više od sadašnjih 16 milijuna eura.

Messi stariji, Jorge vratio se iz Argentine i održao sastanak s vodećim ljudima u klubu. Katalonska TV postaja TV3 nagađa kako je Messi imao neke dodatne zahtjeve. Poznato je kako njegov veliki prijatelj Dani Alvesnajvjerojatnije odlazi iz Barce, a mnogi špekuliraju i s povratkom Cesca Fabregasa na Otok. Obojica su dio uskog kruga Messijevih kućnih prijatelja i teško mu pada njihov mogući odlazak.

Messi je pak navodno tražio da klub produži ugovor na još jednu godinu vrataru Pintu, čije su neke intervencije nakon ozljede Valdesa možda i stajale klub obrane naslova. Pinto je također veliki prijatelj Argentinca, baš kao i Sergio Aguero. Da, spomenuta TV postaja tvrdi kako je Messi tražio da Barca dovede prvu zvijezdu bogatog Man Cityja. Nije to prvo spominjanje ovakve Messijeve želje, ali je malo vjerojatno da će ovaj transfer ostvariti.

Madridski AS pak tvrdi kako su pregovori oko novog ugovora najviše zapinjali na pravima na Messijevo ime. Nogometaš zasad ima 100% prava na svoj lik, a klub bi rado uzeo io tog bogatog kolača.

Izvor:http://gol.dnevnik.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar