Jerko Ivanković Lijanović pobijedio na izboru za najljepšeg političara BiH u 2015.

Jerko Ivanković Lijanović pobijedio na izboru za najljepšeg političara BiH u 2015.

Dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Jerko Ivanković Lijanović definitivni je pobjednik izbora za najljepšeg političara BiH u 2015. godini.
Natjecanje satirične prirode je trajalo tri mjeseca, a organizirala ga je neformalna aktivistička grupa mladih 'KarAKTer' koji se inače na svojim društvenim medijima na satiričan način bave političkim i društvenim događanjima u BiH.

”Od ♡ hvala svim FB fanovima, prijatetljima i simpatizerima Narodna stranka Radom za boljitak, svima koji su svojim komentarima pratili takmičenje i svoje glasove uputili meni do pobjede. Ovaj izbor, iako satirične namjene podržao sam u potpunosti, kao što sam i sve vrijeme takmičenja naglašavao, prvenstveno s ciljem podrške rada mladoj i kreativnoj ekipi KarAKTera. Nadam se da će ubuduće i u sličnim projektima i ostali političari se uključiti na društvenim mrežama aktivnije, jer stanovnici BiH su glavni kreatori sadržaja na ovim platformama i ja sam ovdje da im pružim odgovore na sva pitanja i njihova interesovanja." Napisao je na svom FB profilu Jerko Ivanković Lijanović.

bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar