JKP Vodograd: Poziv za korisnike komunalnih usluga

JKP Vodograd: Poziv za korisnike komunalnih usluga

Poštovani korisnici komunalnih usluga,

pozivamo Vas da sukladno odredbama Odluke o komunalnom redu (Službeni glasnik općine Prozor-Rama) i Cjeniku komunalnih usluga, koji će se primjenjivati na području općine Prozor/Rama od 01.06. 2015. godine, dostavite točan broj članova domaćinstva/kućanstva budući da će se obračun komunalne usluge prikupljanja i odvoza komunalnog otpada vršiti isključivo po broju članova.

Obrazac o broju članova domaćinstava/kućanstva  možete preuzeti na našoj web stranici,a isti se nalazi i na poleđini računa za 5 mjesec (svibanj/maj), te Vas pozivamo da obavezno  dostavite popunjen obrazac u roku od 15 dana putem pošte, inkasanta (poduzeća) ili osobno na adresu; JKP "Vodograd" doo Prozor/Rama, Ul. Ć. Truhelke bb. Prozor-Rama.

Ukoliko ne dostavite popunjen obrazac o broju osoba vašega kućanstva/domaćinstva u predviđenom roku ili ukoliko ne prijavite promjene broja osoba koje stanuju u istom, JKP „VODOGRAD“ d.o.o. može naplatiti retroaktivno (od mjeseca promjene koja proizlazi iz ovoga obrasca) punu cijenu za uslugu sakupljanja i odvoza komunalnog otpada s pripadajućim zakonskim zateznim kamatama.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno na adresu JKP „VODOGRAD“ d.o.o. , Ul. Ć. Truhelke bb  Prozor-Rama ili na kontakt telefon br.: 036/ 771-053.
S poštovanjem!
 
 
JKP "Vodograd" doo Prozor/Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar