Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv Amber Heard

Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv Amber Heard

Porota je presudila da Amber Heard mora isplatiti odštetu od 15 milijuna dolara zbog klevetanja u tekstu koji je objavljen u The Washington Postu, u kojem je tvrdila da je bila žrtva “obiteljskog zlostavljanja”, ali nije navela da se radi o Deppu.

Porota je donijela presudu u tužbi Johnnyja Deppa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Heard, koja je tvrdila da ju je Depp fizički i seksualno napao u više navrata. Glumac je dobio spor te je Amber Heard proglašena krivom. Presuda je pročitana na sudu okruga Fairfax u Virginiji nešto nakon 21 sat po našem vremenu. Johnny Depp nije bio na čitanju presude jer se poslovno nalazi u Velikoj Britaniji.

Porota je presudila da Amber Heard mora isplatiti odštetu od 15 milijuna dolara zbog klevetanja u tekstu koji je objavljen u The Washington Postu, u kojem je tvrdila da je bila žrtva “obiteljskog zlostavljanja”, ali nije navela da se radi o Deppu

Porota je utvrdila da je Johnny Depp klevetao Amber Heard – ali to je bilo preko njegovog odvjetnika Adama Waldmana – i to samo u jednoj od tri točke. Dobila je dva milijuna dolara na kompenzacijske štete, a ništa od kaznene štete. Podsjećamo, Depp i Heard vjenčali su se u veljači 2015. Razvod je okončan oko dvije godine kasnije.

U šest tjedana svjedočenja odvjetnici Amber Heard tvrdili su da je ona govorila istinu i da su njezine riječi u skladu s prvim amandmanom američkog Ustava o slobodi govora. Svjedočenje je uživo prenošeno na društvenim medijima, pa je javnost mogla čuti sve detalje o njihovom turbulentnom odnosu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar