Još jedan koji je došao, otišao i parking nije platio

Još jedan koji je došao, otišao i parking nije platio

Da je plaćanje parkinga u Mostaru privilegija samo za običan narod i običnog turistu pokazao je sinoćnji predizborni skup SDA u Mostaru.

SDA-ovci ne samo da nisu platili parking, nego su uz pomoć policije zauzeli autobusno stajalište, premda je do obližnjeg parkinga, onog ispred Razvtka par minuta pješice. Policija je zapravo, umjesto da osigurava skup SDA, ovdje svima trebala naplatiti kazne, budući da MO Parking nije nadležan za uzurpaciju autobusnih stajališta.

Nije se čuditi lideru SDA, čija se supruga po Sarajevu vere na trotoare, no simptomatično je da ni prvi čovjek zakonodavne vlasti u gradu na Neretvi Podveležac Salem Marić parking platio nije, a sudjelovao je u donošenju rješenja sukladno kojima se Mostarci više ne mogu parkirati ni ispred vlastitih dvorišta bez bojazni od kazni. On se, baš kao i resorni ministar obrazovanja u HNŽ Rašid Hadžović parkirao na autobusno stajalište, odmah iza predsjednika. 

Isti scenarij praksa je i oko zgrade HDZ-a, gdje za sjednice predsjedništva ni invalidi, ni mame s kolicima ne mogu proći ulicom. Također na par minuta pješice od HDZ-a, iza bivše Ćirine zgrade ima veliki parking.

Reći će mnogi da su ovo sitnice, no na sitnicama se upravo najviše bahatost vidi. Odnarođena politika, koja s narodom nema zapravo ništa, pokazuje da ni za sto godina nećemo biti u europskim okvirima, gdje se političari stapaju s običnim narodom, koriste javni prijevoz i uredno plaćaju parking.

/Izvor: Hercegovina.info/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar