JOŠ JEDAN USPJEH, ZA JOŠ JEDAN KRIK: Klub Lane Pudar poslao oštru poruku političarima

JOŠ JEDAN USPJEH, ZA JOŠ JEDAN KRIK: Klub Lane Pudar poslao oštru poruku političarima

Lana Pudar ispisala je povijest bh. plivanja. Mlada Mostarka osvojila je danas brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju u disciplini na 200 metara leptir. Još jedan Lanin uspjeh, bio je povod za još jedan ‘krik’ njezinog kluba ka nadležnima, da konačno u gradu na Neretvi naprave bazen kakav Mostar, Lana i druga djeca zaslužuju.

Gradonačelniče Grada Mostara, gradski vijećnici, županijski premijeru, županijski ministri i zastupnici, federalni premijeru, federalni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, recite nam je li ovo dovoljno velik razlog da ovoj djevojčici i mostarskoj djeci napravite olimpijski bazen?! Napravite nam bazen u Mostaru! Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja!! Mi ne mislimo stajati! Lana je biser i Lana je najveći promotor naše države i našeg grada. To Vam je obaveza i dužnost, a nije nikakav luksuz i činjenje usluge”, navode iz KVS Orka.

“Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu! Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu, ovo je za običnu raju! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori koji nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju i hvala Vam od srca na tome”, poručili su iz mostarskog kluba.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar