• Jubilarni 20. Streetball “Rama” nosit će ime prerano preminulog Davora Ivančića Dače
  • Jubilarni 20. Streetball “Rama” nosit će ime prerano preminulog Davora Ivančića Dače
  • Jubilarni 20. Streetball “Rama” nosit će ime prerano preminulog Davora Ivančića Dače

Jubilarni 20. Streetball “Rama” nosit će ime prerano preminulog Davora Ivančića Dače

Streetball “Rama”, omiljeni sportski događaj u općini Prozor-Rama, ove će godine doživjeti svoje jubilarno 20. izdanje. Trodnevni turnir za elite seniore koji će se održati od 29. do 31. srpnja 2022. godine nosit će naziv “3×3 Rama 2022 – Davor Ivančić Dačo”.

Jubilarni turnir u organizaciji HKK “Rama” će stoga biti i memorijalni povodom prerane smrti Davora Ivančića koji je bio jedan od organizatora prvog turnira, a bio je i pobjednik drugog izdanja Streetball “Rama”.

Na ovom jubilarnom 20. turniru, između ostalih, očekuje se sudjelovanje timova koji su do sada bili pobjednici: Zagreb sa sedam osvojenih turnira, Vitez s tri, Široki Brijeg također, Rama s dva osvojena turnira te Sarajevo, Bugojno, Banja Luka i aktualna Makarska s jednim osvojenim turnirom.

Foto: Božićno okupljanje bivših košarkaša HKK “Rama” 29. prosinca 2021. godine

Tradicionalni basket turnir “Streetball Rama” u posljednjih nekoliko godina je se potpuno modificirao pod okvirom FIBA 3×3 zahvaljujući organizatorima iz kluba HKK “Rama” uz potporu prijatelja.

Organizatori su povodom jubilarnog izdanja izradili simboličan logo s imenom Davora Ivančića Dače, a jedan od organizatora turnira Ivica Čuljak kaže: “Simbolično to predstavlja naš tužan pogled u nebo sa sjećanjem na nezaboravnog i nikada neprežaljenog Daču. Na kraju, poštujući veliki njegov igrački doprinos HKK “Rama”, znajući koliko je njemu za života značila košarka i basket, dužni smo i obvezuje nas da ovogodišnji turnir “3×3 Rama 2022 – Davor Ivančić Dačo” bude po svemu vrhunski.”

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4776857295684448&type=3

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar