KAD ĆEMO U HRVATSKU BEZ TESTA Grmoja pitao u Saboru

KAD ĆEMO U HRVATSKU BEZ TESTA Grmoja pitao u Saboru

KAD ĆEMO U HRVATSKU BEZ TESTA Grmoja pitao što bi trebali Čović, Barbarić, Bušić...

Pored troje zastupnika dijaspore zastupničko pitanje o ulasku Hrvata iz BiH u Hrvatsku Davoru Božinoviću jučer je poslao zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

“Hrvatski državljani s prebivalištem u BiH mogu neometano, kao prije pandemije koronavirusa ulaziti u Njemačku, Crnu Goru, Srbiju, Albaniju i druge zemlje. Unatoč drastičnom padu zaraženih, unatoč činjenici da pojedine županije danima nemaju zaraženih, Hrvatska i dalje za svoje državljane traži negativan PCR test. Službeno se najavljivalo ukidanje ovih mjera 15. lipnja, nitko ne zna zašto su iste produžene do 30. lipnja, iako su epidemiološki pokazatelji više nego dobri. Iz kojih razloga Republika Hrvatska diskriminira svoje državljane koji žive u BiH”, napisao je u svom pitanju Grmoja, nakon čega će se o ovoj temi morati govoriti u Saboru.

Ranije je zastupnik Mostara Mostarac Nino Raspudić našem portalu izjavio da nije čuo da su zastupnici 11. izborne jedinice išta pitali o ulasku u Hrvatsku, što je zasigurno i presudilo da Most postavi to pitanje. 

Žalosno je što to pitanje nisu nametnuli zastupnici dijaspore, kojima bi to trebao biti posao, i za što im je dano povjerenje na zadnjim izborima. S druge strane i predsjednik HDZ-a i HNS-a Dragan Čović je vrlo često u Zagrebu. Nije poznato je li Plenkovića pitao zašto su nam vrata Hrvatske zalupljena, iako smo, ako zažmirimo na koji slučaj, manje-više korona free.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar