• Kadeti HKK “Rama” treća najbolja ekipa u BiH
  • Kadeti HKK “Rama” treća najbolja ekipa u BiH
  • Kadeti HKK “Rama” treća najbolja ekipa u BiH
  • Kadeti HKK “Rama” treća najbolja ekipa u BiH

Kadeti HKK “Rama” treća najbolja ekipa u BiH

HKK “Rama” završio je kao trećeplasirani na prvenstvu BiH za selekcije kadeta u Bijeljini, gdje se tijekom vikenda odigravao finalni turnir na kojem su se natjecale tri najbolje ekipe, domaćini iz KK “Budućnost”, KK “Kengur” iz Zenice i HNK “Rama”.

Brončani ramski sastav na gostovanju u Bijeljini bio je: Luka Meštrović, Marko Meštrović, Stipan Perić, Ante Žuljević, Ivano Petrović, Josip Lovrić, Arijan Jurić, Franko Biloš, Antonio Tokić, Jure Vukoja i Antonio Reher.

Tim je nastupao pod vodstvom trenera Mije Knježevića i pomoćnog trenera Ivice Vukoje.

“Napravljenim rezultatom smo zadovoljni, samim plasmanom među prva tri. Prvu utakmicu smo zasluženo izgubili od, sada već prvaka BiH. Mi se već okrećemo idućem tjednu kada naši juniori u subotu idu na završnicu prvenstva BiH za selekcije juniora. HKK “Rama” će igrati protiv tuzlanske “Slobode” i OKK “Spars” iz Sarajeva. U drugoj utakmici protiv ekipe iz Zenice nažalost jednostavno nismo uradili koliko inače možemo. Nakon odigranih prvenstava krećemo s ligom Herceg-Bosne, sa sve tri selekcije pretkadeta, kadeta i juniora. Već smo u trenažnom procesu i očekujemo dobre rezultate”, rekao je Mijo Knježević, trener kadeta HKK “Rama”.

Foto: Brončani sastav HKK “Rama”

Domaćini iz KK “Budućnost” su prvaci BiH, dok su se gosti iz Zenice našli na drugom mjestu. Najbolji strijelac finalne utakmice bio je Rade Zečević u dresu KK “Budućnost” sa 24 poena. Viceprvaci iz Zenice su također imali odlične nastupe predvođeni Dankom Cvitanovićem koji je u dvije utakmice postigao nevjerojatnih 70 poena.

Foto: KK “Budućnost” prvak BiH, selekcija kadeta

Na prvom finalnom susretu prvenstva kadeta BiH koji se igrao u subotu 17. rujna u Bijeljini, domaća ekipa “Budućnost” bila je uvjerljivija i bolja od HKK “Rama”. Utakmica je završila rezultatom 104:62.

Na drugom susretu koji se u sportskoj dvorani Gimnazije u Bijeljini igrao od 12 sati, HKK “Rama” se sastao s kadetima KK “Kengur” iz Zenice. Bolja je bila ekipa kadeta iz Zenice, a utakmica je završila rezultatom 63:87.

Finalna utakmica prvenstva kadeta BiH tako je pripala “Budućnosti” i “Kenguru”. Domaćini su bili bolji s rezultatom 97:57.

Foto: Viceprvaci BiH, KK “Kengur”

Rezultati

KK “Budućnost 104:62 HKK “Rama”

HKK “Rama” 63:87 KK “Kengur”

Finale

KK “Budućnost 97:57 KK “Kengur

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing