Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je da će danas i u danima vikenda padati kiša, a dnevne temperature će biti pet, 10 i 15 stupnjeva iznad nule. Danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežito oblačno. U drugoj polovici dana sa slabom kišom. Puhat će vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C.

 

U subotu, 13. ožujka, prevladavat će također pretežito oblačno vrijeme, ali s kišom prije podne. Na planinama će padati i snijeg. Smanjenje oblačnosti se očekuje u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar će biti slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15°C.

 

U nedjelju, 14. ožujka, očekuje se novo jače naoblačenje koje će uvjetovati kišu, a na planinama snijeg. Vjetar će puhati umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. U poslijepodnevnim satima vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar