Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend?

Kakvo nas vrijeme očekuje za vikend?

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Slabije padaline u jutarnjim satima u sjevernim dijelovima Bosne. U drugoj polovici dana očekuju se i slabi lokalni pljuskovi u planinskim područjima. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u Hercegovini. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se od 15 do 20, na jugu zemlje od 20 do 25 stupnjeva.

U subotu će u Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme, poslije podne uz umjerenu oblačnost. U Bosni umjereno do pretežno oblačno, po kotlinama s maglom ujutro. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka kretat će se od 6 do 11, na jugu Hercegovine od 13 do 17, a najviša dnevna temperatura zraka od 18 do 24, na jugu Hercegovine od 23 do 27 stupnjeva.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama će biti magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera, krajem dana u skretanju na jugo. Jutarnja temperatura zraka iznosit će od 7 do 13, na jugu Hercegovine od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura od 22 do 28 stupnjeva.

U ponedjeljak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka iznosit će od 9 do 15, na jugu Hercegovine od 14 do 19, a najviša dnevna temperatura zraka između 24 do 30 stupnjeva, priopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.
bljesak.info

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar