Karamarko ‘Ma kakav zakon? Pa to su branitelji! Dali su ruke i noge za ovu Hrvatsku’

Karamarko ‘Ma kakav zakon? Pa to su branitelji! Dali su ruke i noge za ovu Hrvatsku’

Gledao sam jučer direktan prijenos te žalosne epizode. Nije dobro. Ni Hrvatska ni branitelji nisu to zaslužili. Da HDZ stoji iza prosvjeda je jedna zločesta optužba.

Podržavamo zahtjeve branitelja da premijer siđe sa svojih visina i da razgovara s njima, ali da mi možemo s njima upravljati to je notorna laž i ponižavajuće za branitelje – kazao je šef oporbe koji je s novinarima razgovarao ispred sjedišta HDZ-a na Trgu žrtava fašizma.
 

Vlada je na potezu. Milanović ovo može riješiti svojom dobrom voljom, neka razgovara s njima. Uvjeren sam da se može riješiti situacija.

Volio bi da se ovo prekine. Neka se premijer obrati braniteljima, nek dođe i razgovara s njima. Tko je gospodin da neće doći i razgovarati s invalidima – kazao je Karamarko.

 

Ma kakav zakon? Pa to su branitelji – odgovorio je Karamarko na upit zašto prosvjednici nisu prijavili prosvjed.

Nemojmo o njima pričati kao kršiteljima zakona, oni su dali ruke i noge za ovu Hrvatsku. Moramo pokazati suosjećanje prema njima – kazao je Karamarko.

Na pitanje hoće li otići do branitelja na Markovom trgu kazao je:
Kako da dođem tamo? I da se pojavim rekli bi 'Evo ga, došao je organizator'. To je apsurdno. Samo želim da ovo što prije završi – zaključio je.
jutarnji.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar