KINORA: Mažoretkinje Rama najavljuju pravi plesni spektakl

KINORA: Mažoretkinje Rama najavljuju pravi plesni spektakl

Mažoretkinje Rama još su jednom putem društvenih mreža najavile drugi festival mažoret plesa “KiNoRa” koji će se održati 12. svibnja u Rami.

“Dragi naši pratitelji, suradnici i poznanici, posljednjih nekoliko mjeseci naša voditeljica i trenerica Martina sa ostalom organizacijskom ekipom neumorno je radila na pripremama drugog mažoret festivala KiNoRa koji će se održati u općini Prozor-Rama 12. svibnja 2024. godine! Kao i do sada, pozivamo vas da svojom prisutnošću uveličate sami događaj te da mažoretkinje popratite u defileu koji će započeti ispred Općine Prozor-Rama u 17:30 sati. Defile će predvoditi Mažoretkinje Rama, Novotravničke, Kiseljačke, Triljske, Grudske i mažoretkinje općine Čitluk. Nakon defilea koji će nas voditi sve do sportske dvorane u Prozoru, očekuje vas pravi spektakl sa početkom u 19 sati. Ne zaboravite da ćemo i ovog puta nadmašiti vaša očekivanja, a u to se možete uvjeriti samim dolaskom”, napisale su mažoretkinje.

Ulaznice za večernji program iznose 5 KM! (Djeca do 10. godina ne plaćaju ulaz!)

Sve vas pozivamo da dođete i da uživate u bogatom programu koji smo vam pripremili. Hvala svima”, poručile su Mažoretkinje Rama.

Održan seminar za mažoretkinje iz Rame, Novog Travnika i Kiseljaka

 

KINORA_BILTEN

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar