KK "EMPI" NASTUPAO NA MEĐUNARODNOM KARATE TURNIRU KUP VUKOVARA 2014.

KK "EMPI" NASTUPAO NA MEĐUNARODNOM KARATE TURNIRU KUP VUKOVARA 2014.

26.04.2014. godine održan je međunarodni karate turnir KUP VUKOVARA 2014. na kojem je nastupilo 430 takmičara iz 37 klubova Hrvatske, B i H i Srbije. Na ovom turniru nastupilo je i 6 takmičara KK "EMPI", osvojene su tri bronzane medalje.
 
Medalje su osvojili:
 
1. Delfina Tadić juniorke – 59 kg
2. Anita Tadić kadetkinje + 54 kg
3. Nikola Jukić mlađi kadeti + 57 kg
 
Karatisti KK "EMPI" na ovaj turnir su došli u organizaciji skupa s takmičarima KK Međugorje i KK Hercegovina te iskoristili priliku da obiđu znamenite lokacije u Vukovaru kao što su ratna bolnica, vodotoranj, spomen groblje, masovnu grobnicu Ovčara i vojarnu Vukovar. Domaćini KK Vukovar su kvalitetno organizirali našu posjetu, cijelo vrijeme s nama su bili profesionalni vodiči koji su našim sportašima objasnili događanja vezana za obranu i pad Vukovara. Veliki je ovo događaj za naše sportaše jer je ova posjeta bila i više od sporta.
 
Koristimo priliku da se našim domaćinima zahvalimo na gostoprimstvu i dobro organiziranoj posjeti gradu heroju – Vukovaru.
 
Uspješan nastup Amile Beganović na memorijalnom karate turniru Rašid Buća u Ilijašu
 
26.04.2014. godine održan je memorijalni karate turnir Rašid Buća u Iljašu na kojem je nastupilo preko 300 takmičara. Na ovom turniru nastupila je i takmičarka KK "EMPI" Amila Beganović koja je u jakoj konkurenciji osvojila srebrenu medalju.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar