KLUB VJEĆNIKA HDZ 1990: IZVOLITE GOSPODO ZAVRŠITI I OTVORITI DOM ZA STARE I NEMOĆNE OSOBE

KLUB VJEĆNIKA HDZ 1990: IZVOLITE GOSPODO ZAVRŠITI I OTVORITI DOM ZA STARE I NEMOĆNE OSOBE

Klub vijećnika HDZ 1990 u Općinskom vijeću Prozor-Rama uputio je priopćenje za javnost. 

Ramski HDZ BiH nastavlja raditi protiv završetka i otvaranja Doma za starije i nemoćne osobe Rama na Šćitu.

Vidljivo je to iz njihovog priopćenja kojega šalju kako bi ukazali na tobožnje pogreške koje je činio Načelnik Ivančević i ramska devedesetka. Cilj im je zacrtan u njihovoj središnjici u Mostaru i oni su samo poslušni izvršitelji opstrukcija koje čine protiv ove općine i protiv naroda u ovoj općini. Da je tako govore slijedeće činjenice:

Vijećnici HDZ BiH bili su 2011. protiv Odluke o osnivanju Doma za starije i nemoćne osobe na Šćitu,

Vijećnici HDZ BiH nikada nisu podržali općinska nastojanja da se izađe iz nezakonitosti u koju je aktivnosti oko Doma uveo Andrija Jozić kao predsjednik Kuće Mira, udruge koja je suosnivač Doma za starije i nemoćne osobe “ Rama“ na Šćitu  a koja je objavila nezakonit natječaj za ravnatelja, nezakonito pokušala izmijeniti člana Upravnog vijeća, nezakonito pokušala usvojiti Statut Doma i slično.

Vijećnici HDZ BiH nisu podržali potrebu da se bar jednom u proteklih 6 godina sastane i o Domu raspravlja skupština Kuće Mira (Kapitul FS) iako je skupština drugog suosnivača, Općinsko vijeće Prozor – Rama, o tome raspravljalo na najmanje 6 sjednica. Kao da u Kući Mira nešto kriju svima, čak i svojim fratrima, članovima skupštine  – kapitula!

Danas su vijećnici HDZ BIH Prozor-Rama nesposobna oporba koja ne daje nikakve konkretne prijedloge, ponizno sluša šefove iz Mostara, a svoju stranačku politiku sveli su na priču kojih dvoje (2) zaposliti u Elektroprivredu HZ HB. Sada pokušavaju na temi o Domu sebe promovirati kao političare koji se tobože brinu za Ramu i za otvaranje Doma.

Već duže vrijeme svoj politički utjecaj koriste samo kako bi zaustavili sve ono što se radi u općini Prozor-Rama. I evo im sad prilike da se poprave i učine nešto za  ramski narod. Zato im poručujemo: završite i otvorite napokon Dom za starije i nemoćne osobe „Rama“ na Šćitu. Kažete da imate dobru presudu, pa ne čekajte zapovijedi iz Mostara, primite se posla. Kanite se žalopojki i priopćenja, radite i završite Dom, riješite smještaj za osamdeset naših starijih sugrađana i osigurajte posao za tridesetak Ramljaka u Domu, te još toliko onih koji će  snabdijevati Dom.

Vijećnici HDZ 1990 Prozor – Rama, a sigurni smo i naš Načelnik, dr. Jozo Ivančević, u tome vam neće  biti nikakva smetnja.

 

Klub vijećnika HDZ 1990 u  OV Prozor-Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar