Kombinirana nastava na mostarskom Sveučilištu

Kombinirana nastava na mostarskom Sveučilištu

Nova akademska godina i nastava na Sveučilištu u Mostaru izvodit će se u klasičnom obliku sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama, zaključak je kolegija uprave SUM-a i dekana fakulteta, predsjednika Studentskoga zbora, SUMIT-a i Ureda za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete, javlja bljesak.info.

Nastava na prvoj godini preddiplomskih studija na svim fakultetima će početi u klasičnom obliku, dok će nastava na ostalim godinama preddiplomskih i diplomskih studija biti organizirana kroz kombinirani model, odnosno dio nastave će se izvoditi klasično, dio online, a sve u skladu s mogućnostima fakulteta vodeći računa o epidemiološkim mjerama.

O rasporedu i načinu održavanja nastave, sukladno navedenom modelu, odluke će donositi svaki fakultet obzirom da svako znanstveno područje ima i svoje specifičnosti.

Obzirom na veliki broj studenata prve godine, svečani početak nastave bit će održan online, zbog nemogućnosti organizacije takvoga događaja sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama, a o čemu će studenti biti pravovremeno obaviješteni, poručeno je iz SUM-a.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar