Koncert Opće opasnosti u Posušju prava rock veselica

Koncert Opće opasnosti u Posušju prava rock veselica

U srijedu u 21 sat na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju udruga PAUK (Posuški aktivisti za umjetnost i kulturu) ponovno priprema koncertni spektakl za svoje prijatelje, sugrađane i goste koji će doći iz Hercegovine, Bosne, Dalmacije…. kojim će proslaviti još jedno uspješno ljeto za PAUK.

Prošle godine trg je bio ispunjen s nekoliko tisuća posjetitelja na koncertu Zabranjenog pušenja, a u srijedu će ga napuniti fanovi Opće opasnosti, koja do ovoga ljeta nije bila čest gost u Hercegovini.

''Radujem se novom dolasku u Hercegovinu. Dat ćemo sve od sebe i nadam se da će publika otići zadovoljna s našeg koncerta'', kazao je pjevač ove grupe Pero Galić.

Osim Opće opasnosti koji će biti zvijezde ove večeri pod zvijezdama, na posuškom trgu nastupit će i mlade nade rock scene grupa Sjena, te veterani posuškog i hercegovačkog rock 'n' rolla grupa Predgrađe.

Naravno, ulaz je slobodan.

Budući da svirke na otvorenom zbog zakona o javnom redu i miru ne smiju trajati do jutra, nakon koncerta zabava se nastavlja u diskoteci Maximus gdje će uz svirku Predgrađa biti after party, priopćeno je iz PAUK-a.

''Bit će to dobra rock veselica u Posušju. Svi ste dobrodošli. Dođite jer rock 'n' roll i Opća opasnost su u vašem gradu,'' pozvao je Pero Galić sve da dođu na ovaj koncert.

bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar