Kroz Crnaju od petka dvosmjerno i bez obustave prometa tijekom noći

Kroz Crnaju od petka dvosmjerno i bez obustave prometa tijekom noći

U razdoblju od 25. lipnja do 1. rujna u vremenskom intervalu od 5 do 20 sati promet će se odvijati bez zastoja u oba smjera, te se u ovom vremenskom razdoblju radovi neće izvoditi.
Prva faza radova na rekonstrukciji tunela Crnaja, na magistralnoj cesti M17 između Konjica i Jablanice, s izradom podnožnog svoda, prikupljanju voda iz obloge, kontrolisrnom odvodnjom, te izradi drenažnog sustava je završena.
Ovime će biti omogućeno dvosmjerno prometovanje kroz ovaj tunel, i to od petka (sutra) u 12 sati u razdoblju od 5 do 20 sati
Potvrdili su ovo za Klix.ba iz JP Ceste Federacije BiH. Puštanjem u puni promet ovog tunela izbjeći će se gužve, s kojima se putnici već mjesecima suočavaju na ovoj relaciji. ”U razdoblju od 25. lipnja do 1. rujna u vremenskom intervalu od 5 do 20 sati promet će se odvijati bez zastoja u oba smjera, te se u ovom vremenskom razdoblju radovi neće izvoditi. U razdoblju od 20 do 5 sati izvođač će uspostaviti režim odvijanja prometa jednom trakom uz uporabu semafora naizmjeničnim propuštanjem”, potvrdio je Ljubo Pravdić, direktor Cesta FBiH.
Završetkom prve faze radova na rekonstrukciji tunela Crnaja, dodao je, stekli su se uvjeti da se u svakom trenutku može uspostaviti odvijanje prometa u oba smjera. Podsjetimo da je promet u oba smjera u ovom tunelu trebao biti pušten 1. lipnja, sli su ranije iz Cesta Federacije BiH zatražili produženje roka do 30. lipnja. Međutim, iz ovog poduzeća uspjeli su promet pustiti obje trake nekoliko dana ranije od planiranog. Radovi na tunelu Crnaja trebali bi biti završeni u lipnju 2022. godine.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing