• KRUPA FEST: Na četvrto izdanje festivala stiže kultni splitski TBF
  • KRUPA FEST: Na četvrto izdanje festivala stiže kultni splitski TBF

KRUPA FEST: Na četvrto izdanje festivala stiže kultni splitski TBF

Publiku u Gornjem Vakufu-Uskoplju početkom kolovoza očekuje četvrto izdanje festivala KRUPA. Festival je ovo koji okuplja ljubitelje živog i nešto žešćeg zvuka te dobre klope, obzirom da je u tradiciju festivala ušlo i natjecanje u pripremanju čobanca, a održat će se u petak 4. kolovoza 2023. godine. 

Kao predgrupe će ove godine nastupiti Neo Stereo i DJ Iwo Jima, a publiku potom očekuje prava poslastica, kultni splitski reperi The Beat Fleet!

Mislio se i o najmlađima, pa će i ovogodišnje izdanje festivala otvoriti ples i inkluzivne igre za mlade, pod vodstvom stručnog tima koji čine edukatori, rehabilitatori, psiholozi i logopedi. Aktivnosti su prilagođene i djeci s teškoćama u razvoju. Kako je i najavljeno, u drugom dijelu dnevnih aktivnosti ponovno se očekuje priprema vrhunskih čobanaca, a tradicionalno nastupa i tim “Čobanice” iz Rame.

Festival se tradicionalno održava na igralištu “Rupe” u naselju Krupa kod Gornjeg Vakufa-Uskoplja, a glavni i odgovorni krivac je Udruga “Krušćica”. Vrijedna ekipa od tada pet članova, odlučila je osnovati udrugu, a zatim organizirati događaj koji će u malenom mjestu Krupi, ali i općini privući publiku koja bi uživala u glazbi, hrani i druženju. Prvo izdanje festivala održano je 2019. godine.

“Ako želite biti dio naše priče, i baš, baš se uklopiti, naručite ‘Krupa Fest’ majicu i dođite krupafestirati s nama. Za informacije o narudžbi majice, lokaciji, prijavi za sudjelovanje i ostala pitanja, posjetite “Krupa Fest” FACEBOOK i INSTAGRAM stranice. Hvala vam”, poručuju članovi Udruge “Krušćica”.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar