Lov na šarana i amura počinje u petak, na Ramskom jezeru natjecatelji iz šest zemalja

Lov na šarana i amura počinje u petak, na Ramskom jezeru natjecatelji iz šest zemalja

Kup Jadransko-podunavskih zemalja u lovu šarana i amura na koji je prijavljeno osamnaest ekipa održat će se na Ramskom jezeru od 26. do 29. kolovoza. Iz Sportsko-ribolovno-turističkog društva “Ramske vode” apeliraju svima da tijekom natjecanja izbjegavaju ribolov i plovidbu Ramskim jezerom na potezu Matkovići-Jelašac.
Po riječima predstavnika Sportskog ribolovno-turističkog društva “Ramske vode” Vlade Nevistića, dvanaesto izdanje Kupa će okupiti oko pedesetak natjecatelja, a prijavljene ekipe dolaze iz Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske i BiH.
U organizaciji Sportsko-ribolovnog saveza, pod pokroviteljstvom Općine Prozor-Rama
”Ramsko jezero je jedno od ljepših u BiH, tako da se nadamo da će ova manifestacija doprinijeti i promociji turizma ramskog kraja”, kazao je Nevistić. Želja mu je da natjecatelji ostvare što bolje rezultate, ali i da se ugodno osjećaju. Dodao je kako je dolazak ekipa i službeno otvaranje Kupa planirano za četvrtak, dok će natjecanje, koje će trajati puna 52 sata, početi u petak u 11 sati.
Proglašenje pobjednika i zatvaranje natjecanja planirano je u nedjelju u 16 sati, a najboljima će biti dodijeljeni pehari i priznanja. Organizatori događaja su Sportsko-ribolovni savez BiH i Sportsko ribolovno-turističko društvo “Ramske vode”, a pokrovitelj je Općina Prozor/Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar