• Lucija Šarčević je u finalu Supertalenta!
  • Lucija Šarčević je u finalu Supertalenta!
  • Lucija Šarčević je u finalu Supertalenta!

Lucija Šarčević je u finalu Supertalenta!

Mlada ramska glazbenica Lucija Šarčević u finalu je hrvatskog Supertalenta! Izborila je finale, među deset natjecatelja i dva zlatna gumba, klavirskom izvedbom pjesme “Libar”, poznatog splitskog kantautora Zlatana Stipišića Gibonnia.

“Dragi ljudi, hvala vam svima na večerašnjoj podršci. Pozitivni komentari, riječi podrške i toplina guraju čovjeka naprijed. To se večeras dogodilo između vas i mene. Količina pristiglih poruka i čestitki je ogromna. Moje veliko dostignuće je prolazak u polufinale, a o večerašnjem ulasku u finale – da ne govorim! Od srca vam hvala na podršci i, naravno, pratite me uskoro u velikoj završnici Supertalenta”, kazala je Lucija Šarčević Ramski Vjesnik.

Pogledajte cijeli nastup Lucije Šarčević:

https://fb.watch/9ITLw2TmPB/

Publika mega popularnog regionalnog showa ove je nedjelje doznala imena još troje sretnika koji će ostalima pridružiti u velikom finalu showa. Među njima je baš i Lucija, koja je svojom klavirskom izvedbom još jednom očarala žiri i publiku hrvatskog izdanja Supertalenta.

I u trećoj polufinalnoj epizodi pred žirijem je bila izuzetno teška odluka jer je na pozornicu stalo deset izvrsnih kandidata, među kojima su se pojavila i dva zlatna gumba i talenti koji su se svojim talentom istaknuli u audicijskom dijelu showa.

Lucija dolazi iz sela Rumboci kod Prozor Rame u BiH, a tamo vodi crkveni zbor i potpredsjednica je Franjevačke mladeži. Za nju je vjera nešto posebno. Vidi druge kojima je vjera samo formalnost i to ju jako žalosti. Na misi se i zaljubila u klavir pa je odlučila ići na privatne sate. Sada svira klavir, gitaru i ukulele, a pjeva i u vokalnoj skupini na vjenčanjima već 3 godine.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing