• Lucija Šarčević na sportsko-glazbenom spektaklu u Mostaru
  • Lucija Šarčević na sportsko-glazbenom spektaklu u Mostaru

Lucija Šarčević na sportsko-glazbenom spektaklu u Mostaru

Pod palicom, licencom i certifikatom WMC World Muaythai Council u Bankoku na Tajlandu stigao je pojas WMC profesionalnog prvaka Europe u Mostar i Bosnu i Hercegovinu. 

Tako će se u Mostaru u subotu, 16. srpnja 2022. godine, održati pravi sportsko glazbeni spektakl na kojem će nastup upisati i mlada ramska glazbenica Lucija Šarčević.

Cjelovečernji program isprepleten mirisom Tajlanda, borbi i vrhunskih glazbenih imena i mladih talentiranih glazbenika.

Program službeno kreće u 20h

Na sceni je splitski glazbenik Tiho Orlic sa svojim bendom. Oni će više od sat vremena svojim hitovima dizati atmosferu.

Tihine gošće su mlade glazbenice, Mirna Pehar iz Mostara i mlada talentirana glazbenica iz Rame Lucija Šarčević.

Lucija je finalistica glazbenog showa u Hrvatskoj i pokazat će svoje umijeće na klaviru i gitari

Poseban dragi gost je glazbena legenda Mate Bulić. Mate je prošao izuzetno težak period u borbi za svoje zdravlje i dobio je tu životnu priču. Hvala mu što je pronašao snage da dođe i uljepšao naš povijesni sportski spektakl.

Poslije glazbenog dijela kreće show profesionalnog muaythai sporta

Prvi na ring će izići borci u kategoriji do 83kg. Tu čast će imati Dušan Kojić iz Banja Luke iz muaythai kluba Zlatna pobjeda. Njemu na dvoboj izlazi prekaljeni borac i šampion iz Novog Travnika Ermin Lugan. Kojić je i službeno prvi izazivač profesionalnog muaythai prvaka Europe. Ovo je meč koji će biti izuzetno napet jer su oba borca klasični udarači.

Drugi i glavni super fight meč je rezerviran za najtežu supertešku kategoriju

U ring će ući mostarski vuk Danijel Bartulović. Njemu će na megdan izići srbijanski šampion Nikola Simanić. Bit će to sudar kolosa koji će nas sigurno držati napetima od samog početka.

I šećer na kraju, meč za titulu profesionalnog prvaka Europe u kategoriji do 86,17kg.

U ringu dva prekaljena prvaka muaythai sporta

Iz Hrvatske dolazi Osječanin ali hercegovačkog podrijetla Ivan Horvat. Ivan je živio dugo u Engleskoj ali i na Tajlandu i usavrsavao svoje muaythai znanje. On je i član muaythai kluba Ludvig Pavlović iz Ljubuškog i zasigurno će imati ogromnu podršku u dvorani.

A sada njegov protivnik, pionir muaythai sporta u Bosni i Hercegovini, višestruki prvak Hrvatske i Bosne i Hercegovine, mostarac, dijete Mostara Marin Čarapina. O Marinu se sve zna i ne treba trošiti riječi.

Prošle godine je izgubio borbu za titulu u manjoj kategoriji ali je ove godine otisao za dvije težinske kategorije gore i ukazano mu je povjerenje WMC-a. Reprezentativac Hrvatske protiv reprezentativca Bosne i Hercegovine u meču za titulu Europskog profesionalnog prvaka u muaythai sportu.

Još kad znamo da je meč i cijelu priredbu licencirala i verificirala najača profesionalna asocijacija za muaythai sport u Svijetu, WMC, onda je to stvarno vrh i priča za povijest, kažu organizatori.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar