• LUCIJA ŠARČEVIĆ: Oduševila je žiri, iako je mislila da nije odvažna i spremna za pozornicu
  • LUCIJA ŠARČEVIĆ: Oduševila je žiri, iako je mislila da nije odvažna i spremna za pozornicu
  • LUCIJA ŠARČEVIĆ: Oduševila je žiri, iako je mislila da nije odvažna i spremna za pozornicu
  • LUCIJA ŠARČEVIĆ: Oduševila je žiri, iako je mislila da nije odvažna i spremna za pozornicu
  • LUCIJA ŠARČEVIĆ: Oduševila je žiri, iako je mislila da nije odvažna i spremna za pozornicu

LUCIJA ŠARČEVIĆ: Oduševila je žiri, iako je mislila da nije odvažna i spremna za pozornicu

Lucija Šarčević iz Rumboka je pjesmom “Voljelo se dvoje mladih” do suza dirnula publiku i žiri u prvoj emisiji nove sezone “Supertalenta” te osvojila velika četiri DA.

Stigla je u “Supertalent” kako bi svima predstavila svoju veliku ljubav, a to je pjevanje. Čini se da joj se dolazak itekako isplatio. Naime, 17-godišnja Lucija svojom je izvedbom pjesme “Voljelo se dvoje mladih” žiri i publiku dirnula do suza koje je malo tko od njih uspio sakriti.

Dolazak u Zagreb na audiciju “Supertalent” ostat će joj uvijek u lijepom sjećanju

“Dolazak u Zagreb i snimanje audicije pamtit ću u najpozitivnijem smislu riječi. Cjelokupni tim producenata, novinara, publike i žirija ostavio je neizbrisiv trag u mom sjećanju, kao i lijepe uspomene koje ću sa sobom nositi do kraja života. Što se tiče prijave na “Supertalent”, samo mogu reći da se dogodila na sasvim neočekivan način. U početku sam smatrala da takav show program nije za mene, da nisam dovoljno odvažna i spremna stupiti na pozornicu i svjetla velikih reflektora. Kasnije sam prebrodila predrasude. U konačnici sam shvatila da je to bila jedna od boljih odluka u životu. Trenutno mi Supertalent omogućuje dodir s jako zanimljivim situacijama i predivnim ljudima”, priznala nam je Lucija.

“Dođeš, predstaviš se kao djevojčica, a onda dođeš druga ti gdje postaneš boginja glazbe. Tvoju glazbu i tvoje viđenje glazbe ne bih komentirala, toliko ga doživljavam velikim”, riječi su koje je uputila Martina Tomčić nakon nastupa.

Pjesmom “Žute dunje“ Lucija je već postigli zapaženi uspjeh na svojim nastupima i za nju ima posebno značenje

“Pjesma “Žute dunje” obilježila je moje dosadašnje glazbeno djelovanje. U javnosti sam je prvi put izvela 2015. godine, čime sam izazvala pozitivne reakcije publike. Poslije toga su se počeli nizati razni nastupi i želje da upravo tu pjesmu izvodim na pozornici. Možda se u tom krije posebna simbolika koju ova pjesma nosi”, otkrila nam je Lucija.

Samo riječi hvale za nju je imao i Janko Popović Volarić

“Bez teksta sam, mislim stvarno. Imaš finoću, jedan od najljepših nastupa otkad sam ja ovdje”, priznao je Janko, a Davor dodao kako je jednostavno bila božanstvena.

U suzama je tijekom Lucijina nastupa završila i Maja Šuput. “Ja sam se malo rasplakala, previše sam se raznježila, ti si pravo malo savršenstvo”, zaključila je Maja.

Osim glazbe Lucijina velika ljubav je i vjera

U svojoj župi vodi crkveni zbor i potpredsjednica je Franjevačke mladeži, a kada vidi da je vjera nekome samo formalnost jako se rastuži.

Upravo se na misama zaljubila u sviranje klavira, nakon kojeg je zasvirala gitaru, ali i ukulele koje je dobila na poklon, a naučila ih je svirati u svega 15 minuta. Velika joj je želja naučiti svirati tamburicu i flautu te se nastaviti baviti glazbom u svoje slobodno vrijeme. Želju da postane velika glazbena zvijezda nema, ali priznaje da je glazba veliki dio nje, a otkrila nam je i kako obožava plesati.

“Smatram da ples, baš kao i glazba, spada u skupinu onih ljepših i posebnijih umjetnosti. Prije 7 godina bila sam članica ,”Plesnog kluba Astorija”, što mi je u tim godinama stvaralo posebno zadovoljstvo. Danas je ples uglavnom prisutan za potrebe mog opuštanja ili druženja s prijateljima. “, ispričala nam je Lucija.

Dosad je imali priliku nastupati i s nekim poznatim glazbenim zvijezdama, poput Mate Bulića, Marka Bošnjaka i Sinova Hercegovina, ali najdraži nastup nije joj baš lako izdvojiti.

“Teško da mogu izdvojiti najdraži nastup, ali kada bih morala to bi bio onaj pobjednički na županijskom natjecanju iz glazbene kulture u Mostaru. Na tom natjecanju predstavila sam se s, već spomenutom, pjesmom ,”Žute dunje”, zaključila je Lucija.

O budućnosti još ne razmišlja previše, a glazbu prvenstveno doživljava kao hobi

“Ne volim previše zamišljati niti “razbijati” glavu o tome što bi se sutra ili za koju godinu moglo dogoditi. Glazba je, za sada, moj hobi i velika strast, što jednog dana može prerasti u nešto više, ali i ne mora. Zadovoljna sam sa svime postignutim i radujem se svemu što je On isplanirao za mene”, zaključila je Lucija.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing