• Luka: Bili smo bolji i zato boli, ali nije ovo bila zadnja šansa…
  • Luka: Bili smo bolji i zato boli, ali nije ovo bila zadnja šansa…
  • Luka: Bili smo bolji i zato boli, ali nije ovo bila zadnja šansa…
  • Luka: Bili smo bolji i zato boli, ali nije ovo bila zadnja šansa…

Luka: Bili smo bolji i zato boli, ali nije ovo bila zadnja šansa…

Svi smo se složili da bolja momčad ide doma. Cijeli turnir igramo sjajno i nismo zaslužili ovako ispasti. Dominirali smo, stvarali šanse, a oni zabiju iz neke sretne kontre, kaže Luka Modrić

Herojski je potegnuo svih 120 minuta nakon ozljede.

Njegove suze nakon utakmice obišle su svijet. Svi su ga tješili, ali Luka je bio neutješan nakon poraza od Portugala u Lensu. Hrvatski nogomet je, nakon tužne noći u Beču, dobio još jednu takvu, jednako tužnu noć.

– Svi smo se složili da bolja momčad ide doma. Cijeli turnir igramo sjajno i nismo zaslužili ovako ispasti. Dominirali smo, stvarali šanse, a oni zabiju iz neke sretne kontre. Zadnji trzaj generacije? Ne bi rekao, nije ovo zadnja šansa. Polako, teško mi je sada o tome – rekao je Luka Modrić i dodao:

– Bili smo bolji, a nismo prošli. Zato me toliko boli.

Quaresma nam je s(p)retno zabio u 117. minuti.

Ali da je bilo sreće, mogli su naši zabiti preko Vide i Perišića.

– Kao da me netko urekao. Mogao sam zabiti, ali lopta je prošla valjda milimetar od stative. Kod njihovog gola još sam skoro dohvatio loptu, Suba je obranio i ona se odbije točno Quaresmi – rekao je Domagoj Vida.

Neutješan je bio i Milan Badelj.

– Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Nikad nisam ovako nezasluženo izgubio. Ajde da su to bili penali, to je uvijek lutrija, ali ovako izgubiti… – rekao je Milan Badelj.

“Bilo je lako čuvati Ronalda”

Vedran Ćorluka opet je odigrao sjajnu utakmicu. Pospremio je Ronalda u mali džep. Dobio je Vedran sve zračne duele sa zvijezdom Reala, a Ronaldo se nije vidio na utakmici. Sve do 117. minute. Upravo nakon njegovog udarca Subašić je odbio loptu, a Quaresma je natrčao i zabio.

– Portugal se došao braniti, čekao je šansu i na kraju je dočekao. To je nogomet. Mi smo zaslužili četvrtfinale, zaslužili smo pobjedu više nego oni. Osjećamo se jako loše jer smo bili bolji – rekao je Vedran Ćorluka i dodao:

– Imali su sreće i moramo se pomiriti s time. Ronaldo? Nije uopće imao loptu jer su se cijelo vrijeme branili. Bilo ga je lako čuvati sve do zadnje minute kad su otišli u kontru.

24sata.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar