Manijak iz Ravne Romanije živog psa vukao automobilom, kada ga je izmučio krvavog ga odnio u šumu

Manijak iz Ravne Romanije živog psa vukao automobilom, kada ga je izmučio krvavog ga odnio u šumu

Prizor je zaista uznemirujući: iza automobila, po cesti, vuče se pas. Očigledno više nije živ ili, ako i jest, to sigurno neće još dugo biti. Fotografije ja nastala, kaže muškarac koji ju je objavio, u naselju Ravna Romanija u susjednoj Bosni i Hercegovini, piše Jutarnji list.

Snimku je na svom Facebook profilu podijelio Nenad Novaković, koji nam je rekao kako je autor fotografije jedan njegov prijatelj. Kaže, nije on bio tamo, jer da jest, ne bi samo tako pustio da vozač ode.

Pojasnio je kako se na fotografiji ne nalazi vuk, što su neki napisali, već da je definitivno riječ o psu. Prijatelj mu je rekao kako je u trenutku dok je on fotografirao, nesretno stvorenje još uvijek davalo znakove života. No, ne zadugo, a navodno ga je vozač nedugo nakon primio za noge i odvukao u šumu takvog krvavog.

Fotografija se poput požara proširila društvenim mrežama, a mnogi se nadaju kako će policija u ovom slučaju, pošto se na fotografijama jasno vide registarske oznake, kazniti vozača. Prema tamošnjem Zakonu o zaštiti i dobrobiti životinja mogao bi biti samo novčano kažnjen i to iznosom od 30 do 10 tisuća konvertibilnih maraka, piše Jutarnji list.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing