MARCO PAŠALIĆ: Budući Vatreni s bauštele na teren

MARCO PAŠALIĆ: Budući Vatreni s bauštele na teren

Mladi hrvatski nogometaš Marco Pašalić nedavno je u intervjuu za Socrates Magazin otkrio kako je radio na baušteli 2018. godine, nije ni sanjao da će mu se život u potpunosti promijeniti nakon toga. Mladi 21-godišnji Pašalić novi je hrvatski hit-igrač.
Pašalić je bio potpuni anonimac prije prošlog ljeta, a nedavno je debitirao za prvu momčad velike Borussije Dortmund i pobudio zanimanje cijele hrvatske nogometne javnosti. Pašalić je igrao protiv Bayerna u Superkupu, odmah je dobio poziv Igora Bišćana za okupljanje U-21 reprezentacije, a onda se ozlijedio i trenutačno je još uvijek izvan terena, no uskoro bi se trebao vratiti utakmicama. Mladi hrvatski nogometaš nedavno je u intervjuu za Socrates Magazin otkrio kako je radio na baušteli 2018. godine, nije ni sanjao da će mu se život u potpunosti promijeniti nakon toga.
Ubrzo je stigao poziv Borussije Dortmund, gdje igra za drugu momčad, a računaju na njega i u A sastavu. Bauštela je, naravno, danas prošlost. Nakon što je to izjavio, mnogi nisu vjerovali u tu priču, pa je Pašalić objavio selfie iz 2018. s Mariom Šubarićem, također mladim hrvatskim nogometašem, koji danas nastupa za Augsburg.

”Našao bih se s prijateljima u 8:30 na kavi, popili bismo kavu i onda bih radio od devet do 17 sati na baušteli. Nakon toga bih sjeo na autobus i otišao na trening”, izjavio je Pašalić, prenosi gol.hr.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar