Marija Bešker: Zaustavimo iskorištavanje žrtava Uzdola, molim i tražim

Marija Bešker: Zaustavimo iskorištavanje žrtava Uzdola, molim i tražim

Marija Bešker, zastupnica u Skupštini HNŽ-a u nedjelju, 3. ožujka 2019. na svom facebook profilu objavila poruku svima koji koriste žrtve Uzdola kako bi skupljali sitne političke poene. Stav ove odvažne i iskrene žene može nam poslužiti kao primjer. Pročitajte tu  objavu u cijelosti.

ZAUSTAVIMO ISKORIŠTAVANJE ŽRTAVA UZDOLA, MOLIM I TRAŽIM
Jeftin i ogavan populizam lišen ljudskih vrijednosti svako malo se pojavi iz političkih kuhinja lijepe naše Rame. I sve je donekle podnošljivo dok od naših političara ne doživimo iskorištavanje žrtava Domovinskog rata. 
Zapanjena sam aktualnim komentarima vezanim za žrtve Uzdola! Zato tražim: Zaustavimo iskorištavanje žrtava Uzdola ODMAH i SAD!
Tražim to ne samo kao žena u politici, već prvo kao Ramkinja, kao jedna od brojnih koja među žrtvama Uzdola ima i osobnih gubitaka. Pogasite te objave, zlobne komentare, jer vjerujte, žrtve Uzdola ne zaslužuju ovu zlobu u jeftinom i ogavnom pokušaju prikupljanja političkih poena.
Žrtvama se dostojno poklonimo, tražimo odgovornost za zločince. Nemojmo žrtve našom mržnjom i komentarima ponovno ranjavati. Ostavimo žrtve u miru, mi se okrenimo budućnosti i pomažimo svi današnjem Uzdolu.
Molim sve da se suzdrže bilo kakvog komentara i na ovu moju objavu, jer joj i nije cilj skupljanje pohvala ili pokuda, već je iskreni vapaj za naš povratak ljudskim vrednotama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar