Marijan Ćavar sa suigračima danas nastavlja borbu za plasman na EP

Marijan Ćavar sa suigračima danas nastavlja borbu za plasman na EP

Juniorska nogometna reprezentacija BiH danas bi se mogla plasirati na Europsko prvenstvo u Gruziji. Naši mladi igrači od 16.30 igraju meč drugog kola elitnog kruga kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo, a ukoliko ostvare pobjedu protiv Izraela, vrlo su blizu plasmana.
U slučaju naše pobjede, trebalo bi se samo poklopiti da Bugarska ne pobijedi Francusku i takav ishod bi nas odveo među osam najboljih na Starom kontinentu.
Izabranici Tonija Karačića iznenadili su favoriziranu Francusku, pobijedili su s 2:0. Francuzi su aktualni prvaci Europe u ovom uzrastu i sve osim njihove pobjede smatralo se čudom.
U trećem kolu, 27. ožujka, igrat ćemo protiv Bugarske, ali moglo bi se dogoditi da već danas slavimo plasman na Europsko prvenstvo.
Plasman juniora na EP bio bi novi senzacionalni uspjeh, nakon što su kadeti već igrali na Europskom prvenstvu u Azerbejdžanu.
Naš tim nema puno informacija o Izraelu, ali svakako je to tim sa kojim se može igrati. I u svakom slučaju manji je “zalogaj” od Francuza, koje su naši igrači spretno i sretno savladali sa 2:0.

Podsjetimo,Marijan Ćavar,bivši igrač HMK Rama postigao je drugi gol za BiH u susretu protiv Francuske.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar