Marin Vukoja iz Rame dobitnik je Rektorove nagrade Sveučilišta u Mostaru

Marin Vukoja iz Rame dobitnik je Rektorove nagrade Sveučilišta u Mostaru

U okviru Dana Sveučilišta u Mostaru prije dva dana dodijeljene su Rektorove nagrade najboljim studentima ovog Sveučilišta . Rektorovu nagradu primila su 44 studenta.

Među dobitnicima ovog značajnog priznanja je i jedan Ramac, Marin Vukoja, student prve godine diplomskog studija Radiološke tehnologije Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru.

Marin ima  imam 22 godine i dolazi iz mjesta Šćit, Općina Prozor-Rama.

Rektorova  nagrada za sve dobitnike, pa tako i za mene, predstavlja potvrdu da sam izvrstan u onome što radim. Postao sam svjestan važnosti i značaja Rektorove nagrade nakon prigodnog Rektorovog govora na samoj dodjeli, gdje sam osjetio izuzetan ponos i osjećaj ispunjenosti,” kazao je Marin za naš portal.

“To je dokaz da se rad i trud isplate. Ovu nagradu dobiva troje najboljih studenata sa svakog fakulteta, ali iskreno nisam se nadao da ću imati najveći prosjek ocjena na cijelom fakultetu“, skroman je, ali i ponosan Marin.

Marin dodaje da učenje i slobodne aktivnosti i nije toliko teško uskladiti, ako imate dobru organizaciju već ste završili pola posla.

A što se tiče planova za budućnost, Marin ističe da mu je cilj završiti diplomski studij i odraditi stručni staž koji je započeo u DZ Rama, kojem se ovom prigodom i zahvaljuje.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar