MARKO BOŠNJAK – IDEMO ZAJEDNO DO POBJEDE !

MARKO BOŠNJAK – IDEMO ZAJEDNO DO POBJEDE !

Marko Bošnjak će u petak, 10.lipnja nastupiti u prvoj polufinalnoj emisiji Pinkovih zvezdica, u kojoj će o daljnjem plasmanu odlučivati glasovi publike.

Glasujmo za našeg Marka, dajmo mu podršku i snagu, jer glas za Marka najmanje je što možemo učiniti kako bi mu zahvalili za svaki nastup kojim nas je oduševljavao, budeći u nama erupciju emocija, a istovremeno je i najveći promotor Rame i ramskoga kraja.

Glasujte za redni broj 17 – Idemo zajedno DO POBJEDE !

Marko Bošnjak postao je poznat u Pinkovim zvezdicama po svom anđeoskom glasu, a u prošlotjednoj emisiji je prošao direktno u polufinale! On je osvojio maksimalan broj bodova od članova žirija, dok su svi uzvikivali ”Bravo Marko”.

U glazbenom natjecanju Pinkove zvezdice, iz tjedna  u tjedan, svakog petka, nastupaju odabrana talentirana djeca uzrasta do 15 godina, čije pjevanje pop hitova i ukupan nastup na sceni ocjenjuje stručni žiri u sastavu: Jelena Tomašević, Milan Stanković, Goca Tržan, Hari Varešanović i Leontina Vukomanović. Do finala se stiže poslije devet mjeseci natjecanja, u kojem sudjeluje gotovo dvije stotine kandidata.

Prošloga petka je žiri Pinkovih zvezdica imao najtežu odluku. Bila je to posljednja emisija u kojoj je žiri imao pravo glasa. Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović i Hari Varešanović morali su odlučiti  tko će otići u polufinale.

Izabrano je 17 polufinalista i oni su: Žarko Pribaković, Irnes Divljan, Marko Bošnjak, Martija Stanković, Anja Jestorović, Darija Vračević, Anđela Mijić, Veljko Čačić, Uroš Stanković, Antonia Gigovska, Nika Purić, Tomislav Milovanović, Amna Alejbegović, Eva Manić, Teodora Marković i Elena Bibilovska.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar