MARKO BOŠNJAK: O povratku iz Berlina, radu u fast food-u, porazu na Dori…

MARKO BOŠNJAK: O povratku iz Berlina, radu u fast food-u, porazu na Dori…

Marko Bošnjak mladi pjevač koji je prošle godine završio kao drugi na Dori (iza Mije Dimšić), tvrdi da radi u fast foodu kako bi preživio.

19-godišnji Marko gostovao je u Jutarnjem showu Antene Zagreb te se požalio da teško ujutro ustaje jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast foodu na Črnomercu. Tvrdi da radi i na blagajni te da po potrebi pere podove jer treba zaraditi za život i režije.

Nedavno se iz Berlina, gdje studira na BIMM institutu, smjer glazbeni biznis, preko noći odlučio vratiti u Zagreb.

“Probudio sam se jednu subotu i pomislio – zašto sam ja tu? Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao: ‘Ajmo delati’. Impulzivno donosim odluke, tako sam isto donio odluku da odem živjeti u Njemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slijediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali nastojim biti dobro”, kaže Marko, piše Index.

“Plakao sam nakon Dore”

Iako je s pjesmom Moli za nas završio kao drugi na Dori, Marko kaže da je to za njega bio poraz.

“Nije to meni uopće lijepo sjelo što sam drugi. Na Doru sam krenuo bez očekivanja, ali onda kada sam vidio reakcije ljudi i kada sam vidio da sam u trendingu i na kladionicama, baš je bio taj neki moment, sve je super – to je to. I onda sam shvatio da to ne ide baš onako kako smo zamislili – vidio glasove žirija… U tom trenutku je valjda prestala moja vizija i apsolutno sam samo čekao da to pristojno odradim, da izađem van iz dvorane i da mogu onako plakati u miru… Jer mi je baš trebalo da otplačem… Jesam, plakao sam i tulio, baš sam odtulio par sati dobro i onda sam se osjećao puno lakše…”, priznao je.

Na Doru se planira vratiti, kaže, tek kada bude siguran da ima pobjedničku pjesmu za Eurosong.

“Moji planovi su da budem sretan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću na ljeto imati gaže, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živjeti od glazbe!” zaključio je.

Inače, Marko, porijeklom iz Prozora-Rame, pozornost javnosti privukao je 2016. godine kad je kao dječak nastupao u showu Pinkove zvezdice.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing