Marko Bošnjak pobjednik regionalne Hitovizije

Marko Bošnjak pobjednik regionalne Hitovizije

Imamo pobjednika regionalne Hitovizije! Kao najveći hit s nacionalnih izbora iz regije izabrana je pjesma “Moli za nas” s kojom je Marko Bošnjak zauzeo drugo mjesto na Dori 2022. Čitajte dalje i doznajte kako su se plasirale ostale pjesme.

Podsjetimo, proteklih dana prisjećali smo se pjesama s ovogodišnjih nacionalnih izbora iz regije koje nisu odnijele pobjedu, no i dalje ih slušamo. Naši urednici u početku su odabrali 10 pjesama, a u prvom krugu oprostili smo se od sljedećih pjesama i izvođača.

POREDAK IZVOĐAČ PJESMA GLASOVI
6. Tina Vukov Hideout 152
7. Elis Lovrić No War 134
8. Naiva Skidam 125
9. Lara Ivanova Flower of Sorrow 121
9. LUMA All In  121

Vašim glasovima na Instagramu dobili smo finalni top 5, a zatim je otvoreno i završno glasovanje u kojemu smo zbrajali pozitivne glasove s anketa na Instagram storyjima s glasovima u anketi na portalu. Ukupno je pristiglo 1637 glasova, a evo i kako izgleda konačni poredak finalista

POREDAK IZVOĐAČ PJESMA GLASOVI
1. Marko Bošnjak Moli za nas 473
2. Sara Jo Muškarčina 368
3. Zorja Zorja 317
4. Tia Voli me do neba 240
5. Angellina Origami 239

Ako gledamo podatke o streamingu pjesama s regionalnih nacionalnih izbora na Spotifyju, “Moli za nas” je s preko 142 tisuće streaminga najslušanija pjesma s Dore nakon pobjedničke “Guilty Pleasure”.

Kad pogledamo podatke o streamingu u regiji, najslušanija slovenska pjesma je “Girls Can Do Anything” July Jones (oko 648 tisuća streaminga) koja se na Emi plasirala kao peta.

U Srbiji najviše streaminga nakon Konstrakte ima drugoplasirana Sara Jo (preko milijun streaminga), a u Sjevernoj Makedoniji Yon Idy, čija je pjesma “Dreams” skupila nešto više od 23 tisuće streaminga, a na nacionalnom izboru zauzela tek predzadnje, peto mjesto.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar