Mažoretkinje “Rama” slave 11. rođendan!

Mažoretkinje “Rama” slave 11. rođendan!

Mažoretkinje “Rama” osnovane su davne 2012. godine na inicijativu Općine Prozor-Rama, profesora Zorana Stojanovića te uz sugestije direktorice Kulturno-sportskog centra Blaženke Matešić.
Od tada su uvijek plijenile ljepotom na gotovo svim važnijim događajima u općini Prozor-Rama.
Međutim, osim što su ukras ramskoga kraja, svojim sudjelovanjem na raznim natjecanjima i smotrama velike su promotorice Rame
Mažoretkinje etapu od od 2012. godine do danas rado nazivaju zlatnom jer su njihov trud, rad i zalaganje okrunjeni brojnim medaljama na državnim i drugim natjecanjima.
Kroz klub je kroz ovih 11. godina prošlo više od 150 djevojaka
Gdje su mažoretkinje, tu su i svi lijepi atributi koje ne trebamo posebno nabrajati.
“Hvala svim trenerima koji su ispisali povijest kluba, hvala svim roditeljima koji su bili uz djecu i njihove nastupe, našim dugogodišnjim sponzorima, a na samom koncu hvala našim djevojkama od najmlađih do najstarijih na svim otplesanim koreografijama, na svim lijepim trenutcima, a i na onim manje lijepim.
Hvala našim portalima koji nas prate na svim našim putovanjima, nastupima i koncertima. Mi novu stranicu upravo danas okrećemo. Za sve što dolazi, mi smo spremne!”, poručile su Mažoretkinje “Rama” povodom proslave rođendana.
Kroz klub je prošlo više od pet trenerica, a to su: Ivana Rajić, Ana Topić, Ana Beljo, Antonija Burić, Sara Dedić, Marita Lovrić, Matea Prskalo te aktualne trenerice Matea Anić i Martina Škarica.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar