• Mažoretkinje Rama uručile prikupljeni novac za djecu na liječenju u Klinici za onkologiju u Zagrebu
  • Mažoretkinje Rama uručile prikupljeni novac za djecu na liječenju u Klinici za onkologiju u Zagrebu

Mažoretkinje Rama uručile prikupljeni novac za djecu na liječenju u Klinici za onkologiju u Zagrebu

Mažoretkinje Rama su krajem prosinca održale još jednu Katarininu božićnu bajku u sjećanje na njihovu prerano preminulu članicu. Kinodvorana Doma kulture u Prozoru bila je popunjena do zadnjeg mjesta. 

Ipak, ovaj je događaj imao i humanitarni karakter, a mlade ramske mažoretkinje ovog su puta sredstva odlučile prikupljati za jednu obitelj u Rami, ali i Udrugu “Krijesnica” iz Zagreba koja pomaže djeci koja su oboljela od malignih bolesti, kao i njihovim roditeljima, a čiji je korisnik bila, kako kažu posebna djevojčica, Katarina.

“Ništa ljepše nije moglo obilježiti kraj 2023. godine, a uz to početak 2024. godine započeo je lijepo. Naša predsjednica Martina Škarica i trenerica Ana Marija Dedić i mama naše Katarine danas su u Zagrebu uručile novac koji je prikupljen na četvrtoj humanitarnoj božićnoj bajci, djeci koja su na liječenju na Onkologiji u Zagrebu”, kažu Mažoretkinje Rama.

Spremnost za izazove koje život nosi

“Riječi hvale upućujemo i vama što ste došli na  koncert i što ste sudjelovali i pomogli zajedno sa nama da se osmijeh djece nikada ne ugasi. Zahvalne smo, a uz to i sretne, jer smo pokazale da ova divna mladost ima lijepu budućnost i spremnost za nove izazove koje sami život nosi. Naše srce je veliko i za sve buduće suradnje koje ćemo rado prihvatit kako bismo doprinijele cijeloj zajednici”, poručuju ramske mažoretkinje.

Iako Udruga “Krijesnica” nije imala svoje predstavnike te večeri u Rami, vrlo emotivnim pismom su se obratili publici.

“Večeras, u predblagdanskom ozračju, okupljeni na humanitarnom koncertu, sjećamo naše predivne Katarine. Njeno ime će zauvijek ostati urezano u srcima i sjećanjima članova Krijesnice, ali i brojnih drugih s kojima se je susrela u svom kratkom ali ispunjenom životu. Naša Katarina je bila istinski primjer hrabrosti, snage i ljubavi. Njena borba s bolešću bila je iznimno teška, ali Katarina nije dala osmijehu da puno izostaje s njenog lica i nikada, ali nikada nije odustajala. Bila je izvor inspiracije i snage za sve nas, podsjećajući nas da je svaki trenutak života dragocjen i da ga trebamo cijeniti. Također, želimo se od srca zahvaliti svima vama koji ste se odazvali pozivu naše organizatorice Martine i pridružili nam se na ovom koncertu. Vaša podrška i ljubav su neizmjerni. Večerašnje druženje s prekrasnim mažoretkinjama je prilika da se zajedno sjetimo divnih trenutaka koje smo proveli s Katarinom. Neka nam ova večer bude podsjetnik na važnost ljubavi, suosjećanja i humanosti. Neka nam bude podsjetnik da je naša snaga u zajedništvu i podršci koju pružamo jedni drugima. Draga Katarina, počivaj u miru, tvoj duh neka nas nadahnjuje da budemo bolji ljudi i da širimo ljubav i dobrotu u svijetu. I da nikad ne odustajemo od svojih snova! Nadam se da nas s radošću odozgo gledaš i slušaš, te da bi nam sada svima popravila šminku koja se je malo razmazala. U ime svih srca udruge Krijesnica, u moje osobno ime želim se zahvaliti na darovima koji će biti uručeni našoj udruzi. Sretni smo što smo dio ovog događaja I što su mažoretkinje Rama prvenstveno djevojčice od kojih možemo puno toga naučiti”, poručila je tada u pismu izvršna direktorica udruge Mirela Stanić Popović.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar