MJEŠTANI KREŠEVA PISALI ČOVIĆU: “Ovo je velika sramota i bezobrazluk kadrova iz vaše stranke koji vode našu Općinu”

MJEŠTANI KREŠEVA PISALI ČOVIĆU: “Ovo je velika sramota i bezobrazluk kadrova iz vaše stranke koji vode našu Općinu”

Općina Kreševo preknjižila je općinske nekretnine na privatnu kompaniju iako je na njima bio izglasan javni interes i doneseno rješenje da se moraju uknjižiti kao državna imovina. Radi se o parcelama na potezu Rakova Noga-Bijelovići, a tvrtka koja je profitirala je Barit d.o.o. u većinskom vlasništvu Gorana Stanića, koja je dobila privatnu cestu do vlastite tvornice, izgrađen javnim novcem, otkrio je Žurnal.

Ovim povodom mještani Mjesne zajednice Crnići iz Općine Kreševo uputili su otvoreno pismo predsjedniku HDZ-a Draganu Čoviću.

Isto prenosimo u cijelosti:

“Poštovani g. Čoviću, vi ste prva, prava i jedina adresa kojoj bi se mi trebali obratiti povodom gore navedenog, a ovo obraćanje će biti kratko, jasno i precizno. Vjerojatno ste upoznati s činjenicom da se lokalni put u Rakovoj Nozi – Crnićima u Općini Kreševo nalazi pred izuzimanjem NLB banke dd Sarajevo, svi detalji oko toga su poznati javnosti, te ih ne treba posebno ponovo navoditi, pun ih je medijski prostor, i izazivaju čuđenje, nevjericu i šokiranost, kako običnih ljudi, tako medija i ostalih. Ošto treba jedino navesti jeste da je ovo velika sramota, bezobrazluk i dno dna, kadrovi koje vode Općinu Kreševo su iz vaše stranke, vama dobro poznati. Oni su kreatori ovog stanja, ovog kriminala i korupcije. Nadamo se da ćete jednom u svojoj dugogodišnjoj vladavini tom strankom, bar jednom reći nekima koji su dio vaše zajednice, e pa dosta je, ovo se ne oprašta, ovo tako ne može niti će dalje moći. Mislimo da je to ovaj put i u ovom slučaju potrebno, i to vašim kolegama, prijateljima, i suradnicima u Općini Kreševo, koje vode Općinu Kreševo, a koje ne treba ovdje navoditi, jer nisu zaslužili da im se imena spominju zbog ovako nečeg, a vi najbolje znate tko su. Ugodan dan, sa željom da vam pred kućom danas – sutra neka od banaka put ne oduzima”, napisali su u otvorenom pismu mještani Mjesne zajednice Crnići iz Općine Kreševo.

Foto: Dingoa/Wikipedia

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing