Mlade košarkašice HŽKK “Rama” u subotu igraju polufinalni susret Državnog prvenstva

Mlade košarkašice HŽKK “Rama” u subotu igraju polufinalni susret Državnog prvenstva

Mlade košarkašice HŽKK “Rama” uzrast pionirke, godište 2008. i 2009., osvojile su Ligu mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne. Prvim mjestom plasirale su se u samu završnicu košarkaškog prvenstva BiH.

Svoju polufinalnu utakmicu igraju protiv ekipe KK “Konjic” u subotu, 4. lipnja 2022. godine,  u Gradskoj sportskoj dvorani u Prozoru s početkom u 14 sati. Pobjednik polufinalne utakmice sudjeluje na finalnom turniru Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Inače, tijekom vikenda se polufinalni turnir trebao održati u Prozoru, međutim, ekipa  KK VBS “Teslić” je odustala od daljnjeg natjecanja.

Predsjednik HŽKK “Rama” Željko Petrović je kazao: “Čestitam našim mladim košarkašicama na prvom mjestu u Ligi mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne. Vjerujem da će i u subotu pokazati prije svega dobru igru i borbenost te se s pravom nadamo prolasku u završni turnir.”

Pod vodstvom trenera Marinka Palinića Ciceka u subotu će zaigrati mlade košarkašice u sastavu: Lana Jurić, Andrea Džolan, Mia Ravančić, Monika Bošnjak, Marija Baketarić, Maja Džidžić, Petra Kuraja, Gabrijela Kapčević, Monika Perić, Tadeja Dragić, Iva Baketarić, Petra Perić i Ana Zelenika.

“Pozivamo sve one koji mogu doći da podrže naše mlade košarkašice”, poručili su iz kluba.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar