Mladi Iračanin pet sati vozio se na putu Beograd-Zagreb-grčevito se držeći za dno autobusa

Mladi Iračanin pet sati vozio se na putu Beograd-Zagreb-grčevito se držeći za dno autobusa

Oko 16,30 sati na autocesti A3 na odmorištu Križu, nakon dojave vozača autobusa, policijski službenici zatekli su nepoznatoga stranog državljanina bez dokumenata, radi se o 21-godišnjem državljaninu Iraka. Imigrant koji se punih pet sati grčevito držao za dno autobusa na putu za Zagreb.

Zagrebačka policija potvrdila je u srijedu kako je bez dokumenata zatekla stranog državljanina, 21-godišnjeg Iračanina, o kojem su mediji objavili da se pet sati vozio držeći se za osovinu ispod autobusa, a otkriven je kod Ivanić-Grada.

“Oko 16,30 sati na autocesti A3 na odmorištu Križu, nakon dojave vozača autobusa, policijski službenici zatekli su nepoznatoga stranog državljanina bez dokumenata”, priopćeno je u srijedu iz zagrebačke Policijske uprave.

“Stranom državljaninu pružena je liječnička pomoć, a nisu utvrđene nikakve ozljede. Po dosadašnjim saznanjima, radi se o 21-godišnjem državljaninu Iraka te su u tijeku provjere utvrđivanja svih okolnosti njegovog ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj”, dodaje se.

Prema pisanju medija, putnici iz autobusa koji je vozio od Beograda najprije su začuli jako lupanje nadomak Ivanić-Grada, a kada je vozač zaustavio autobus, ispod njega je ispuzao mršavi dječak, za kojeg su pretpostavili da ima 12 ili 13 godina.

Isto su potvrdili iz Čazmatransa navodeći da im se slično dogodilo nedavno u autobusu koji je vozio između Podgorice i Dubrovnika.

(Izvor: Vijesti.hr/Agencije)

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar