MLADIĆ I DJEVOJKA UPALILI VATRU: Ne između sebe, nego na brdu Hum

MLADIĆ I DJEVOJKA UPALILI VATRU: Ne između sebe, nego na brdu Hum

Taman kad je većina požara u Hercegovini ugašena mladić i djevojka na brdu Hum odlučili su zaiskriti, no ne jedno s drugim, nego potpaliti novi požar. 

“28.7.2022. godine, oko 16,45 sati, došlo je do požara na brdu Hum u Mostaru. Vatrogasci su na tom lokalitetu blokirali vozilo marke Golf II, zbog sumnje da je vozač istog izazvao požar. Patrola policije je u vozilu zatekla vozača A.B. (2002) i njegovu djevojku E.T. (2002). Vozilo i osobe predani su pripadnicima krim. policije na krim. obradu, a požar je lokaliziran od strane Vatrogasne postrojbe”, priopćio je MUP.

Kada je u pitanju HNŽ stanje s požarima je stabilno, tek kod Boračkog jezera gore panjevi, no sudeći prema priopćenju operativaca i taj je požar pod kontrolom.

Nažalost, požari su i dalje djelo ljudske ruke, a mali broj piromana zatekne se pri činjenju ovog nedjela, a kao posljedicu imamo devastaciju prirode, šuma i bogatstava, koja se za pola stoljeća neće oporaviti, što je slučaj na Blidinju, gdje se 500 hektara šume pretvorilo u pepeo.

Izvor: Hercegovina.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar