MLADIĆ SE OBJESIO ZBOG ZELENAŠA: POZAJMIO 300, KAMATA NARASLA NA 6.000 EURA

MLADIĆ SE OBJESIO ZBOG ZELENAŠA: POZAJMIO 300, KAMATA NARASLA NA 6.000 EURA

Obitelj i prijatelji Kragujevčanina Dragana Rankovića (24), koji se objesio zbog duga zelenašima, kažu da su čuli da je on od njih uzeo 300 eura s kamatom kako bi pomogao prijatelju, a da je dug u međuvremenu porastao na čak 6.000 eura.

Kako kažu, rođaci su rješeni da „stvari istjeraju do kraja i da zelenaše koji su u smrt odveli Rankovića privedu pravdi“.

Nije iz te priče

  • Dragan je bio dobro i radno dijete, uopće nije bio iz te priče. Za problem sa zelenašima smo saznali tek pošto je nestao, a iz njegovog oproštajnog statusa na Facebooku bilo je jasno da je pare na kamatu pozajmio za druga, a ne za sebe. Navodno, u pitanju je 300 eura – priča jedan rođak i nastavlja:
  • Znamo da je teško zato što je Dragan tajnu odnio u grob i nikome nije rekao za svoj problem. Njegov „prijatelj“, zbog koga je pozajmio novac, rekao je da nema veze s njegovim nestankom. Ali postoji trag i čuli smo dosad dvije verzije o tome ko ga je od zelenaša maltretirao. Prema prvoj, riječ je o ekipi iz kragujevačkog naselja Aerodrom, gdje je pokojni Dragan stanovao. Ta ekipa je poznata po okrutnosti i po tome da iz dana u dan povećavaju kamatu, koja naraste i do 70 oisto od duga. Pominje se i ekipa iz naselja Erdeč. U obe priče umiješan je zelenaš čije ime znamo, prenosi Kurir.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar