Mobilna klinika na turneji po BiH: Besplatni pregledi i u Mostaru

Mobilna klinika na turneji po BiH: Besplatni pregledi i u Mostaru

Organizacija 'Balkan Medical Travel' i timovi liječnika turske 'Liv' bolnice organizirat će u šest gradova u BiH besplatne preglede i konzultacije za sve građane u Mobilnoj klinici. Riječ je o modernom 'road show' kamionu koji je posebno opremljen za medicinske potrebe i rad na terenu.

Ovaj projekat bit će održan od 30. listopada do 4. studenog u sljedećim gradovima; Bihać 30. listopad; Banja Luka 31. listopad; Zenica 1. studeni; Tuzla 2. studeni; Sarajevo 3. studeni i Mostar 4. studeni.

Pregledi će u svim gradovima biti održani na glavnim gradskim trgovima od 10 – 16 sati. Info linija za rezervacije pregleda: 062 295 626.

Cilj ovog društveno korisnog projekta je da se građani u što većem broju pregledaju i obave konzultacije s medicinskim stručnjacima iz različitih oblasti. "Molimo građane da sa sobom na uvid ponesu medicinsku dokumentaciju, ukoliko imaju određenu bolest.

Liječnici će u Mobilnoj klinici biti povezani videolinkom s 'Liv' bolnicom, kako bi pacijenti bilo što kvalitetnije tretirani. U pitanju su generalni pregledi na sve oblasti i konzultacije, a termine mogu rezervirati svi građani", kazao je Minet Musić, direktor 'Balkan Medical Travel', Sarajevo.

Ono što je zanimljivo je da će u svakom gradu biti odabrana po jedna osoba koja će dobiti besplatni detaljni pregled organizma u 'Liv' klinici u Turskoj s plaćenim smještajem, naveli su organizatori ovog road showa.
bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar