Mostar oblijepljen plakatima: “Dragan Čović – sramota hrvatskog naroda”

Mostar oblijepljen plakatima: “Dragan Čović – sramota hrvatskog naroda”

Mostar oblijepljen plakatima: “Dragan Čović – sramota hrvatskog naroda”Podsjećamo, prije nešto više od tri mjeseca slične poruke protiv Čovića osvanule su u Livnu.

Plakati s fotografijom čelnika HDZ-a BiH Dragana Čovića uz predizborni slogan stranke, njegovo ime na ćirilici i poruku da je on sramota hrvatskog naroda osvanuli su u Mostaru. Nepoznat netko potrudio se pa je oblijepio nekoliko ulica ovim plakatima na kojima je umjesto službenih internetskih stranica HDZ-ove predizborne kampanje i stranačkog predizbornog slogana stoje poruke o raseljavanju i nestanku Hrvata u BiH.
Podsjećamo, prije nešto više od tri mjeseca slične poruke protiv Čovića osvanule su u Livnu. Ovoga puta našao se na meti sa Željkom Komšićem. Tamo je, naime, Čović proglašen personom non grata, a nakon toga je s čelnikom DF-a podijeli plakat s petokrakom s porukom da su obojica u tom gradu nepoželjne osobe.
dragan_covic_2019_mostar_plakat.png
”Jugoslaven i Bošnjak nisu i ne mogu biti legitimni predstavnici hrvatskog naroda..”, poručeno je tada s plakata uz navode kako Hrvatima u BiH treba netko treći.
bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar