Mostar ponovno domaćin velikog koncerta duhovne glazbe ”Vjerujem 2024”

Mostar ponovno domaćin velikog koncerta duhovne glazbe ”Vjerujem 2024”

Mostar će i ove godine biti domaćin velikog humanitarnog koncerta pod nazivom ”Vjerujem 2024”, a koji bi se trebao održati 8. lipnja na stadionu HŠK Zrinjski.  Nakon prvog stadionskog koncerta duhovne glazbe u Bosni i Hercegovine prošle godine gdje su prikupljena sredstva za pokretanje Centra za rehabilitaciju djece sa poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i osigurana sredstva za kupovinu automobila za patronažnu službu Centra ‘Marija-Naša Nada’ u Širokom Brijegu, ove godine udruga ‘Otac’ ide u novi veliki projekt.

Ove godine koncertu će nastupiti Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vannesa Mioč, Stijepo Gleđ, te Biskupijski zbor mladih, „ViDeMus“.  Jedan od najpoznatijih izvođača novog bala duhovne glazbe je Alan Hržica i ove će godine biti predvodnik zvijezda duhovne glazbe na mostarskom koncertu.

Inače, cijeli događaj je dobio ime po pjesmi Vannese Mioč ‘Vjerujem’, tako da je stup ove djevojke veličanstvenog glasa jednostavno neizbježan.  Ova priča bi bila skoro nezamisliva bez Antonija Krtalića. Tajnik udruge i jedan od njezinih osnivača motor je organizacije svega onoga što šira javnost vidi na stadionu.

Ulaznice za ovaj koncert će uskoro biti puštene u prodaju, a javnost će biti uskoro upoznata sa svim detaljima.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar