Na FNC Armagedonu će se boriti policajac i vatrogasac: “Dokazat ću se, za ovo sam uzeo godišnji”

Na FNC Armagedonu će se boriti policajac i vatrogasac: “Dokazat ću se, za ovo sam uzeo godišnji”

“Radim kao policajac i neki put je teško uskladiti treninge s poslom. U potpunosti sam posvećen ovom, krenuo sam s bratom Ivanom trenirati u podrumu obiteljske kuće”, rekao nam je Tomy Sičaja u najavi Armagedona

Jučer su u Oroslavju mladi MMA borci, bez profesionalnog iskustva, odradili vaganje. Danas od 20 sati u Sportskoj dvorani Zabok polufinalnim okršajima počinje Armagedon 3. Prijenos će biti na YT kanalu 24sata. U perolakoj su kategoriji parovi Filip Lokas i Benjamin Abazović te Robert Vrban i Demahmet Sinani. Spomenuti Vrban i Sinani nastupit će u “catchweightu” do 67,4 kg.

U lakoj kategoriji bez borbe je u finale prošao Austrijanac Abubakar Soltabiev. Ivan Šteko morao je otkazati meč. Drugi par čine Matej Žvigač i David Travnicek. U velteru su parovi Denis Kovačević i Ognjen Babić te Tomislav Sičaja i Nikola Pavlović. Sičaja je dobro poznato ime na amaterskoj MMA sceni. Radi se o borcu iz Prozor-Rame u BiH. Sičaja je dva puta osvajao amaterski FNC-ov turnir, a zbog posla se nije nikad odlučio na korak više.

“Radim kao policajac i neki put je teško uskladiti treninge s poslom. U potpunosti sam posvećen ovom, krenuo sam s bratom Ivanom (danas profesionalni borac, op. a.) trenirati u podrumu obiteljske kuće. Vidim se u MMA-u i potrudit ću se da to bude moj put. Uzeo sam godišnji kako bih bio ovdje jer mi je inače gotovo nemoguće odlaziti na natjecanja”, rekao nam je Sičaja.

U srednjoj kategoriji parovi su Martin Batur i Selver Mahmić te David Sivonjić i Tomislav Bagarić. Mahmić je vatrogasac. Radi u smjenama od 12 sati i trenira.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar