Na Kupresu 53-godišnjak pokušao silovati staricu, policija mu u kući pronašla i 14 bombi

Na Kupresu 53-godišnjak pokušao silovati staricu, policija mu u kući pronašla i 14 bombi

“Na temelju čl. 234. ZKP Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH), a u svezi sa odredbama članka 233. ZKP FBiH, službenici MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) podnijeli su županijskom Tužiteljstvu HBŽ, izvješće o počinjenim kaznenim djelima protiv osobe M.K. (1970.) iz mjesta Bajramovci (Kupres), zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ‘Silovanje’ i kazneno djelo ‘Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari'”, navedeno je u informaciji MUP-a HBŽ.

Službenici Policijske postaje (PP) Kupres su 25. travnja zaprimili dojavu da je u mjestu Bajramovci kod Kupresa, M.K. (1970.), u svojoj obiteljskoj kući uz uporabu fizičke snage pokušao silovati osobu rođenu 1946. godine.

Također, prilikom vršenja očevida u obiteljskoj kući koju koristi osumnjičeni, pronađena je i veća količina oružja: 14 ručnih bombi, dvije automatske puške, jedna poluautomatska puška i pištolj M 57 i 1071 komada streljiva kalibra 7,62 mm.

Osumnjičeni M.K. je nakon završene kriminalističke obrade uz izvješće o počinjenju kaznenih djela predat na daljnje postupanje županijskom Tužiteljstvu u Livnu, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing