Na Miholj, 29.9.2019. posjetite “Miholjski sajam” u Prozoru

Na Miholj, 29.9.2019. posjetite “Miholjski sajam” u Prozoru

Ekološka udruga poljoprivrednih i prehrambenih proizvođača “ Eko plod „ organizira Miholjski sajam  domaćih poljoprivrednih proizvoda i prerađevina na kojem će se prezentirati autohtoni poljoprivredni proizvodi s područja naše općine.

Sajam će se održati u Prozoru u nedjelju, 29. rujna 2019. godine na platou Zelene tržnice, a okupit će 10-tak  izlagača na 5 štandova.

Kako doznajemo, svoje proizvode i prerađevine prezentirat će Udruga “Maslačak”, Zadruga ” Pro-Vita”,  Anica Jurić , Milica Džolan, Tadija Milošević i dr.

Autohtoni poljoprivredni proizvodi s područja naše općine, zimnica-pekmezi, džemovi, ajvar, ukiseljeno povrće i prerađevine, likeri, suho meso, sir, maslo, med, krompir, luk, grah i brojni drugi proizvodi moći će se ove nedjelje  pronaći na štandovima Zelene tržnice u Prozoru.

Kako smo doznali u razgovoru sa izlagačima, potrošačima je zajamčena iznimna kvaliteta i originalan način njihove pripreme.

„Kroz ovaj Sajam, ali i druge manifestacije Eko plod  želi potaknuti proizvodnju, prodaju i zaštitu poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda iz općine Prozor Rama koji svojom  kvalitetom polako postaju prepoznatljiv i tražen proizvod na domaćem tržištu.“- izjavio je za Radio Ramu predsjednik Udruge Marko Markešić.

Sajam će biti otvoren od 8 sati.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar