Na mostarski koncert 2Cellosa stižu fanovi iz cijele BiH i susjednih zemalja

Na mostarski koncert 2Cellosa stižu fanovi iz cijele BiH i susjednih zemalja

– Novi album već je gotov, zadovoljni smo rezultatima i obradama pjesama koje smo odsvirali u novom ruhu i dali im svoj pečat'', kazao je Stjepan Hauser, najavivši treći album 2Cellosa i izrazivši nadu da će s novim pjesama privući još više obožavatelja zvuka violončela.

Naslov novog albuma i popis pjesama izdavač Sony Masterworks još uvijek ne želi otkriti, a Luka i Stjepan su ga nedavno najavili videospotom ''I Will Wait'' snimljenim na Plitvicama.

Do izlaska albuma, očekuje ih gust koncertni raspored u kojemu je 14. kolovoz rezerviran za Mostar. Ujedno, ovo će biti i jedini koncert planiran u BiH za ovu godinu.

Luka i Stjepan i ljeto, kao i ostatak godine, provode dosta radno –  svirali su u Šibeniku, Novom Sadu na festivalu EXIT, Malti, Grčkoj, Francuskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, a u kolovozu odlaze na slovenski Schengenfest, Umag, potom stižu u Mostar, a zasvirat će i u Turskoj, te na varaždinskom Špancirfestu.

Na njihov mostarski koncert stižu fanovi iz cijele BIH, Hrvatske, ali i ostatka svijeta, budući će mnogi odmor i blagdane provesti u Hercegovini.

Ulaznice za koncert u Mostaru još uvijek se mogu kupiti po pretprodajnim cijenama (25, 35 i 45 KM) u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u, u Međugorju u Caramel baru Park&Shopa, te putem sustava kupikartu.ba

bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar