Na ulazu u Hrvatsku kažnjen s 500 eura, jer je popravio automobil u BiH

Na ulazu u Hrvatsku kažnjen s 500 eura, jer je popravio automobil u BiH

Portalu Gpmaljevac.com se javio šokirani vozač koji je kažnjen na Hrvatskoj granici zbog ugrađenih dijelova u njegov automobil kojeg je popravio u Bosni i Hercegovini jer se tamo pokvario.

Naime, muškarac koji je inače hrvatski državljanin je bio u Bosni i Hercegovini na području USŽ preko vikenda i tamo mu se deogodio kvar na vozilu.

Pukao mi je zupčasti remen i nisam mogao nastaviti vožnju jer to je veliki kvar na vozilu,” navodi vozač i dodaje:

“Kako bih se mogao vratit ja sam potražio majstora koji mi je popravio auto, dao račun koji je iznosio 1660 KM i nakon par dana krenuo sam jučer, 13. ožujka preko graničnog prijelaza Hrvatska Kostajnica kući.”

Foto: Čitatelj / Gpmaljevac.com

“Dolaskom na granicu na pitanje carinika sam odgovorio da nemam ništa za prijaviti jer zaista nisam imao ali on je našao račun kojeg nisam ni skrivao od popravka vozila, nisam ni znao da je VELIKI carinski prekršaj popravit auto da možeš nastaviti putovanje. I onda kreće ‘igranka’ kao da vozim drogu, a ne postavljene autodijelove koji su već i polovni jer su ugrađeni na vozilo.”

Kriv je što nije podnio carinsku deklaraciju za ugrađene auto dijelove u osobni automobil, a kao dokaz je račun koji je pronađen u vozilu, navodi se u prekršajnom nalogu.

Foto: Čitatelj / Gpmaljevac.com

”Dakle, kažnjen sam što po njihovom ispada krijumčarim već postavljene autodijelove. Kazna je bila 481 euro sa troškovima”, navodi šokirani vozač za portal Gpmaljevac.com.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing