NAJAVA: 22. izdanje tradicionalnog turnira u uličnoj košarci Streetball Rama

NAJAVA: 22. izdanje tradicionalnog turnira u uličnoj košarci Streetball Rama

HKK “Rama” uz pomoć generalnog pokrovitelja Općine Prozor-Rama, MaxBet i niza drugih pokrovitelja organizira tradicionalni 22. Streetball Rama turnir u uličnoj košarci na igralištu OŠ Marka Marulića u Prozoru pod službenim nazivom “3×3 MaxBet Rama 2024 – Davor Ivančić Dačo”.

Turnir je u okviru MaxBet 3×3 lige BiH i pod direktnim nadzorom Košakaškog saveza Bosne i Hercegovine, a ujedno je memorijalni, posvećen prerano preminulom Davoru Ivančić – Dači koji je za života bio dugogodišnji košarkaš HKK “Rama”.

Komisija za organizaciju i nadzor takmičenja 3×3 lige BiH koju prevodi gospodin Nikša Milunović bit će nazočna na turniru kako bi regularnost samog natjecanja bilo sukladno propisima navedene lige i pravilima FIBA 3×3.

Seniorski turnir po FIBA 3×3 pravilima biti će bodovan u okviru “MaxBet 3×3 lige BiH”, a igrat će se tri dana i to po skupinama u petak 26.7. i subotu 27.7., a završnica knock-out u nedjelju 28.7. 2024.god., s početkom od 18h sva tri dana).

Ukupni nagradni fond turnira iznosi 8300 KM

1. mjesto 4000 KM
2. mjesto 2000 KM
3. mjesto 1000 KM

Pobjednik u tricama 100 KM
Pobjednik u zakucavanju 100 KM
Uplata po ekipi je 100 KM.

Do sada na “playfiba3x3” prijavljeno je više od deset timova, a konačna potvrda sudjelovanja na turniru može se potvrditi isključivo putem WhatsApp ili direktno na br.mob.: 063 361 565 Ivica Vukoja i to najkasnije do 16h u četvrtak, 25.7.2024.god.

“Molimo timove da do navedenog roka popune sastave koji to nisu uradili te obvezno potvrde svoj dolazak ili eventualno otkažu nastup”, poručuju organizatori.

Timovi prigodom prijave mogu aplicirati i izabrati dan odigravanja svojih utakmica u skupini petak ili subotu.

Za igrače timova iz udaljenih mjesta, kojima bude potrebno, u dogovuru s Ivicom Vukoja ili Mijom Knježevićem bit će osiguran besplatan smještaj i prenoćište sa subotu na nedjelju.

Streetball Rama 2024. “Davor Ivančić – Dačo” za juniore U19 (godište 2005. i mlađi) nagradnog fonda od 900 KM i za najmlađe 200 KM održat će se u ponedjeljak, 29.7. 2024.god. Prijave se vrše taj dan.

Pozivamo cijenjenu publiku da kao i do sada tradicionalno u što većem broju dođu ispratiti uživo ovaj fenomenalni sportski događaj gdje se očekuje atraktivno zanimljiv i kvalitetan basket na kome će sudjelovati timovi i igrači iz nekoliko gradova i po pristiglim prijavama iz Hrvatske, Crne Gore, Albanije i Bosne i Hercegovine. Pokroviteljima Streetball Rama turnira koji su se već odazvali zahvaljujemo, a svi oni koji još žele dati potporu mogu kontaktirati organizatora u narednih par dana sve do početka turnira”, kažu organizatori.

Sve informacije o turniru, timovima, skupinama, rasporedu natjecanja i rezultatima bit će uneseni na međunarodnu svjetsku platformu za basket “playfiba3x3”. Svi najbitniji podaci o natjecanju biti će pravovremeno dostupni na Facebook stranicama “Streetball Rama” , “MaxBet 3×3 liga Bosne i Hercegovine 2024.” i “KS BiH”.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar